Tolvai Renátának gyerekkori álma volt, hogy Rosalinda bőrébe bújjon

Rosalinda TV2 Thalia Sztárban sztár szappanopera ének előadás Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és énekes, Thalia bőrébe bújhatott Tolvai Renáta a Sztárban sztár című műsorban. Az énekensőnek egy gyermekkori vágya volt. 

A Sztárban sztár című műsor első adásában Tolvai Renáta gyermekkori kedvence, Thalia bőrébe bújhatott. Az énekes-színésznő több sorozatát is vetítették Magyarországon, például a Rosalindát, melynek főcímdalát most Tolvai Renáta énekelhette.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy ő volt az egyik kedvence gyermekkorában, így egy régi vágya vált valóra a műsorban. A produkció nagyon jól sikerült, 32 ponttal jutalmazta a zsűri. Renáta pedig Instagram-oldalára is feltöltött néhány képet, amelyen megmutatta, milyen volt a különleges kosztümben. Látszik, hogy nagyon boldog volt.

Vilmos és Katalin kapcsolatát elemezte egy testbeszéd szakértőhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-vilmos-es-katalin-kapcsolatat-elemezte-egy-testbeszed-szakerto.htmlEugénia hercegnő esküvőjén megjelent az egész királyi család Kamilla hercegné kivltelével. A testbeszéd elemző megfigyelte a királyi párok viselkedését, így tudni lehet, milyen valójában Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolata. TV + Sztárok--Ágyból posztolt Kárpáti Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-agybol-posztolt-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka lefotózta alvó vőlegényét, Völgyi Dánielt. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika és Mollika már a sminkjükkel is halloweenre készülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-erdelyi-monika-es-mollika-mar-a-sminkjukkel-is-halloweenre-keszulnek.htmlKöztudottan imádja a halloweent Erdélyi Mónika és lánya, Mollika. Általában hatalmas bulival ünnepelnek, melyre gőzerővel készülnek. Most megmutatták, milyen sminkben várják majd a vendégeket. TV + SztárokOrigoA 40 pluszos csapat esett ki a Szenzációs Négyesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-a-40-pluszos-csapat-esett-ki-a-szenzacios-negyesbol.htmlAz 50 pluszosok után a 40 pluszosoknak is búcsúzniuk kellett a Szenzációs Négyes című műsorból. TV + SztárokOrigoPataky Attilát ciprusi nyaralására is követték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-pataky-attilat-nyaralasara-is-kovettek-az-ufok.htmlPataky Attila elárulta, ciprusi nyaralásán is követték őt az ufók. TV + Sztárok--Így csókolja párját, Tóth Bencét Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-igy-csokolja-parjat-toth-bencet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela hihetetlenül boldog új szerelme mellett, de nem sokat oszt meg kapcsolatukról: a focista azonban kivételt tett, és mutatott kettejükről egy bensőséges felvételt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.