Az X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthon

Forrás: RTL Klub -
mikrofon X-Faktor Mirjam karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. 

Hírhedté vált az X-Faktor válogatóján feltűnt Mirjam, csak nem a hangja, hanem botrányos viselkedése miatt: megpróbálta Radics Gigihez vágni mikrofonját. A zsűri kritikája ellenére azonban nem tett le arról, hogy Magyarországon is híres zenész legyen!

Mirjam zenei karriert akar itthon Forrás: RTL Klub

Nem akarok beképzelten tűnni, de úgy érzem, hogy valamilyen szinten elértem a céljaim egy részét, hiszen az, hogy terjesztik a lemezt, az jó" – mondta Mirjam, de azt már nem tudta megmondani, mennyi lemeze kel el, valamint arról sem nyilatkozott, hogy ő lát-e pénzt az eladott példányokból.
Amikor felvettük a lemezeket, azért nem arról szólt az egész, hogy nekem folyamatosan fel kellett tuningolni a hangomat. Azért annyit le tudok énekelni, hogy az én dalaimhoz megfelelő legyen. Direkt úgy írom a dalokat, hogy nekem az megfelelő legyen" – tette hozzá Mirjam, aki a kritika ellenére Magyarországon is fel akarja futtatni a zenei karrierjét. „Engem nem ijeszt meg egy stadion, hogy ott fellépjek" – árulta el az énekesnő a Fókusznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.