Havas Henrik a nagy magyar maffiózóról, Radnai Lászlóról írt könyvet

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik könyv Radnai László maffiózó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik már hónapok óta nincsen képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozott, csak egészen mással foglalkozott eddig: a magyar keresztapaként emlegetett Radnai Lászlóról írt könyvet. 

Havas Henrik zaklatási botránya óta nem látható a képernyőn, de ez nem azt jelenti, hogy nem munkálkodik. Az egykori műsorvezető még nem tett le arról, hogy újra képernyőre kerülhet, de addig is mással foglalta el magát. Hamarosan a boltok polcaira kerül az, amivel eddig foglalkozott: a magyar keresztapáról, azaz Radnai Lászlóról írt könyvet.

Havas Henrik könyvet írt Radnai Lászlóról Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tudom, hogy nagyon erős a műsorvezetői mezőny, de talán valamilyen kábeltévében még lehetőséghez jutok" - mondta a Blikknek Havas a képernyőzésről, majd a könyvéről vallott. "

az asztalnál ott ült Radnai, majd péntek estétől hétfő reggelig mesélt.

Mi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigoSzexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-szexi-fotokat-osztott-meg-magarol-a-magyar-uszo-sebestyen-dalma.htmlTehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb. TV + SztárokOrigoÍgy él a világ legfiatalabb milliárdosa, Gustav Magnar Witzoehttp://www.life.hu/sztarok/20181016-igy-el-a-vilag-legfiatalabb-milliardosa-gustav-magnar-witzoe.htmlGustav Magnar Witzoe a világ legfiatalabb férfi milliárdosa. Megmutatjuk, hogyan is éli mindennapjait! TV + SztárokOrigoBeszóltak Hosszú Katinkának: ezt válaszolta az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-beszoltak-hosszu-katinkanak-ezt-valaszolta-az-uszono.htmlHosszú Katinka egy mosolygós szelfit tett közzé a minap Instagram-oldalán, melyre egy csúnya beszólást kapott, de nem kellett őt félteni: visszavágott. TV + Sztárok--Melegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181016-melegpornoban-szerepelhetett-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlPikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.