Harry herceg elszólhatta magát születendő gyermeke nevéről

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
baba terhesség Meghan Markle Ausztrália Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry hercegnek nagyon megtetszett egyik ausztrál rajongója kislányának neve. Ki tudja, lehet, hogy így fogják majd hívni születendő gyermekét?

Mint arról már beszámoltunk, épp ausztráliai turnéján van Harry herceg és várandós felesége, Meghan Markle. Legutóbb Melbourne-ben jártak, ahol találkoztak rajongóikkal is. Néhány szerencsés még pár szót is válthatott a hercegi párral.

Köztük volt Jessica is, aki a DailyStarnak meglepő dolgot árult el arról, miről is beszélgetett Harry herceggel.

Bemutattam őt a kislányomnak. Harry pedig azt felelte: a Harriet egy nagyszerű név. Milyen vicces is lenne, ha ezt a nevet választanák gyermeküknek! Meghan is ott volt mögötte, játékosan megcsiklandozta a talpait és azt mondta, nagyon örül, hogy a kislányomat is magammal hoztam."

Kislánya lesz Meghan Markle-nek és Harry hercegnek? Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
David Beckham szerint Victoriával való házassága bonyolulthttp://www.life.hu/sztarok/20181018-david-beckham-szerint-hazassaga-victoriaval-bonyolult.htmlDavid Beckham egy show-ban nyilatkozott 1999 óta tartó házasságáról: ezt mondta róla a focista. TV + Sztárok--Egy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van http://www.life.hu/sztarok/20181018-egy-szemtanu-szerint-bochkor-gabor-maga-alatt-van.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet. TV + SztárokOrigoKiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-masfel-evvel-valasa-utan-ujra-ratalalt-a-szerelem-takats-tamasra.htmlMásfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.