Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásra

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
párkapcsolat válás szerelem Takáts Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra.

Takáts Tamás másfél évvel ezelőtt vált el feleségétől, akitől egy lánya született: Luca immár 13 éves. A Karthago legendás, 61 esztendős énekesére most újra rátalált a boldogság méghozzá egy korban hozzáillő hölgy személyében.

Amint látjátok, letagadni sem tudnám, hogy már nem vagyok egyedül, de kérlek, ne fotózzatok minket együtt, mert a kedvesem teljesen civil, és engem csak média nélkül vállal. Tisztában vagyok azzal, hogy sokan megnéznének minket együtt egy fotón, és meg is néznek az utcán, hiszen nem autóval járjuk a várost, de a médiás felhajtásra nem állok készen" – magyarázta a Blikknek.

Az énekes elárulta, nem volt könnyű az elmúlt időszak számára, de mára sikerült rendeznie viszonyát volt feleségével és kislányával is.

Takáts Tamás újra boldog Forrás: MTI/Mohai Balázs
Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Péter lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigoMeghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-meghokkento-celebbaratsagok-50-cent-es-meryl-streep-furcsan-mutatnak-egyutt.htmlNéhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár! TV + Sztárok--Curtis nagy bejelentést tett közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-curtis-nagy-bejelentest-tett-kozossegi-oldalan.htmlAz egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére. TV + SztárokOrigoMelania Trump hasonmása meztelenre vetkőzött egy videóban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181017-melania-trump-hasonmasa-meztelenre-vetkozott-egy-videoban-18.htmlA rapper, T.I. készített egy videót, melyben egy olyan nő szerepel, aki megszólalásig hasonlít az USA első asszonyára, Melania Trumpra. A nő meztelenre is vetkőzött a képsorokon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.