Rubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása: összeomlott

Forrás: TV2 -
A legbátrabb páros műtét Rubint Réka összeomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka teljesen összeomlott A legbátrabb páros forgatásán, egy régi sebet tépett fel benne az egyik  feladat. 

Rubint Réka A legbátrabb páros második adásában omlott össze. A feladat ugyan a kívülállók számára nem tűnik nehéznek, de a versenyzők nem tudták, mire számíthatnak: felemelték őket a magasba, majd véletlenszerűen egyikük alatt kinyílt a csapóajtó és a tengerbe esett.

Réka ugyan a feladatot kiválóan teljesítette, a stressz és a meleg hatására rosszul lett, majd a szállásra érkezés után elkezdte elemezni magában az átélteket, és rájött, rossz emlékeket ébresztett benne a feladat.

Rubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása Forrás: TV2

Ha felteszem magamnak a kérdést, hogy milyen az az érzés, ugyanaz az érzés volt, az a tehetetlen, hogy mi lesz, mint amikor megműtöttek" – mondta Norbinak Réka, aki rosszul is lett a feladat után, de még a szállásra való visszaérkezés után sem volt jól. „Mint amikor betoltak a szívműtétre, és nem tudtam, hogy mi lesz veled" – folytatta Réka.

Most jöttem rá, hogy azon a műtéten, ami veled történt, azon még a mai napig nem vagyok túl"

Egy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van http://www.life.hu/sztarok/20181018-egy-szemtanu-szerint-bochkor-gabor-maga-alatt-van.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet. TV + SztárokOrigoKiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-masfel-evvel-valasa-utan-ujra-ratalalt-a-szerelem-takats-tamasra.htmlMásfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.