Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegét

Forrás: spotlightmedia -
Bárdosi Sándor Növényi Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet.

Növényi Norbert, Moszkva olimpiai bajnoka és Bárdosi Sándor, Sydney olimpiai ezüstérmese válogatott szerelésben, jelképes összecsapáson próbálta ki a szőnyeget a 103.9 Sláger FM délelőtti műsorában.

„Egy-két dobás erejéig mi is kipróbálhattuk a szőnyeget, fantasztikus érzés volt. Ez a vb nem csupán a magyar birkózásnak, hanem az egyetemes sportnak is kimagasló rendezvénye lesz. Ez minden idők legnagyobb világbajnoksága..." – mondta Növényi Norbert.

Forrás: spotlightmedia

„Nagyon irigy vagyok azokra a srácokra, akik bejöhetnek a LED-fal kapun a küzdőtérre és dicsőséget szerezhetnek. Mit nem adnék érte, ha én is küzdhetnék most. Óriási élmény azt látni, hogy az elmúlt hónapok munkája összeállt és itt vagyunk ilyen környezetben a vb rajtjánál. Szőnyeget láttunk már sokat, de ez egy különleges szőnyeg, ez a budapesti-vb szőnyege" – értékelt Bárdosi Sándor.

A birkózó-világbajnokság szombaton kezdődik, összesen 114 ország képviselteti magát Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.