Survivor: Beni kivívta maga ellen a sorsot és kiakasztotta a törzset

Survivor Beni Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beni győzelme sokaknak szemetszúrt a Bayaniban. Robi például egyáltalán nem értette, hogyan tudta ilyen gyorsna teljesíteni a feladatot Beni, Nóri teljesen kiakadt, Gábor szerint pedig ezzel magára vonta a figyelmet a srác, ami a vesztét is jelentheti.

Kezdi egyre inkább megmutatni valódi énjét Beni is. A srác állítja, csak nyaralni jött, a többiek nem is láttak igazi ellenfelet benne. Eddig:

Pintér Tibor a Fridával való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-pinter-tibor-a-fridaval-valo-kapcsolatarol-es-a-kulonkoltozesrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár adásaiban látható Pintér Tibor és Frida kapcsolata a felvételek szerint már a TV2 A legbátrabb páros nyári forgatásán sem volt felhőtlen. A lány - ahogy írtunk róla - azóta elköltözött a színésztől, mondván, így próbálják megmenteni kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoSurvivor: Nóri távozott másodikként a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-nori-tavozott-masodikkent-a-holtak-szigetere.htmlHiába szervezkedett Nóri az egykori Gagamba-törzs tagjai háta mögött, tújártak az eszén. Amíg nagy ellenfele, Vera 5, ő addig 6 szavazatot kapott a törzsi tanácson, így távoznia kellett Jeremy után a Holtak szigetére. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigoEllentmondásba keveredett magával Rubint Réka A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-ellentmondasba-keveredett-magaval-rubint-reka-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlA TV2 A legbátrabb páros című műsorában feszültség alakult ki Keleti Andi és Rubint Réka között. A hírességek nem tudták szó nélkül hagyni, milyen véleménnyel vannak egymás taktikai lépéseiről. A játékosok inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálták nyugtatni a kedélyeket.TV + SztárokOrigoKeleti Andrea és párja A legbátrabb páros első kiesőihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-keleti-andrea-es-parja-a-legbatrabb-paros-elso-kiesoi-tv2.htmlMáris kiesett a Máltán felvett reality, A legbátrabb páros két versenyzője. Keleti Andinak és férjének kellett távoznia a műsorból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.