Törőcsik Mari költözni szeretne: Budapestre tenné át székhelyét egy időre

2018.10.19. 15:00

Törőcsik Mari jobban van, már csak rutineljárásokra szokott kórházba járni, hogy erős is maradjon. A színművésznő elárulta, ha minden jól megy, hamarosan felköltözik Budapestre egy időre. 

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Törőcsik Mari ismét kórházba került. Szerencsére azonban nem volt baj, csupán rutineljáráson vett részt a színművésznő, hogy erős maradjon.

Törőcsik Mari Budapestre költözne egy időreForrás: MTI/Zih Zsolt

„Igazából hol jobban, hol rosszabbul vagyok, de ez már csak így van az én koromban. Megnyugtatok mindenkit, a kórházból már kijöttem. Csak egy rutineljáráson vettem részt, hogy erősebb legyek" – kezdte a Best Magazinnak Törőcsik Mari. Hozzátette, a nyarat nehezen bírta. „Az időjárás nagyban befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen is túl vagyunk. Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy nemsokára felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemben ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat" – árulta el terveit a színművésznő. Vele tartanak majd az ápolószemélyzet tagjai is.

Törőcsik Mariegészségköltözésszínművész