Újabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivien

Forrás: Viasat3 -
Ide süss! Vasvári Vivien tévéshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. 

„Szerepelni fogok a Viasat3-on az Ide süss! című műsorban, celebekkel fogok süteményt sütni. Nagyon szeretek főzni, sütni, de nem időre! Remélem, azért ügyes leszek" – mondta el Vasvári Vivien.

Forrás: Viasat3

Mary Zsuzsi haláláról beszélt fia, Klapka Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20181021-mary-zsuzsi-halalarol-beszelt-fia-klapka-dennis.htmlMary Zsuzsi lassan hét éve ment el. Fia, aki azóta keresi a választ, miért dobta el magától az életét az édesanyja, most súlyos vádat fogalmazott meg az énekesnő tragikus halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoX-Faktor: könnyes szemmel hallgatták a mentorok Nagy Krisztián produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181021--xfaktor-konnyes-szemmel-hallgattak-a-mentorok-nagy-krisztian-produkciojat.htmlAhogy már megírtuk, visszatért az X-Faktorba Nagy Krisztián, a 2017-es évad nagy reménysége Ő azonban még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt, és bevonult a pszichiátriára. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?TV + SztárokOrigoX-Faktor: hatalmas vita ByeAlex és egy jelentkező közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-xfaktor-hatalmas-vita-byealex-es-egy-jelentkezo-kozott-black-felon.htmlA pesti raktáros, akit csak Falonnak hívnak a barátai, már a kezdetektől nem szimpatizált Alexszel. De a pokol csak akkor szabadult el igazán, amikor a mentor őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: tüzes produkciót vitt színpadra Schobert Norbi és Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-csak-show-es-mas-semmi-tuzes-produkciot-vitt-szinpadra-schobert-norbi-es-eke-angela.htmlAz elmúlt hetekben kétszer is meg kellett barátkoznia a tűzzel Schobert Norbinak. Amíg A legbátrabb párosban Rubint Réka gyújtotta fel, most a Csak show és más semmiben Eka Angélával mutatott be veszélyes, tüzes produkciót. TV + SztárokOrigoKudarc kudarc után: Dzsudzsák Balázs nem kapott meghívót Marco Rossitól a válogatottbahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-kudarc-kudarc-utan-dzsudzsak-balazs-nem-kapott-meghivot-marco-rossitol-a-valogatottba.htmlDzsudzsák Balázzsal felálló al-Ittihad Kalba kétgólos előnyről szenvedett 3-2-es vereséget az al-Fudzsairától hazai pályán. A futballistát kétszer is kiállították, és úgy tudni Marco Rossi szövetségi kapitány nem küldött meghívót neki a válogatottba. TV + Sztárok--Pintér Tibor: "Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű"http://www.life.hu/sztarok/20181020-pinter-tibor-fridi-nagyon-jolelku-tiszta-rendes-ember-es-gyonyoru.htmlA Fem3 kamerái előtt beszélt Fridával való kapcsolatáról Pintér Tibor. Elmondta, szeretik egymást, és arról is mesélt, mi okoz köztük konfliktust. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.