X-Faktor: hatalmas vita ByeAlex és egy jelentkező között

Forrás: RTL Klub -
ByeAlex X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pesti raktáros, akit csak Falonnak hívnak a barátai, már a kezdetektől nem szimpatizált Alexszel. De a pokol csak akkor szabadult el igazán, amikor a mentor őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.

"ByeAlex örüljön, hogy nem ugrottam le és tapostam a torkára!" - jelentette ki a kritika után a hatalmas arccal érkező Black Felon Előre leszögezte, hogy csak Gáspár Laci véleményélre hallgat, a másik három mentor maximum néző lehet. Az előadás után hatalmas vita kerekedett, az alábbi videóban meg is nézheted.

Survivor: hatalmas háttércsapat vigyáz a versenyzők biztonságárahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-hatalmas-hattercsapat-vigyaz-a-versenyzok-biztonsagara.htmlA Survior 3. hetti háttérműsorában a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos többek között arról beszélt, hogy mekkora stáb vigyáz arra, hogy a játékosok ne sérüljenek meg. Kulisszatitkok következnek. TV + SztárokOrigoDekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--Maszturbáló férfi támadt a Margitszigeten futó Sári Évirehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-maszturbalo-ferfi-tamadt-a-margitszigeten-futo-sari-evi-szinesznore.htmlAz énekes-színésznőt edzés közben támadta meg egy férfi a Margitszigeten. Sári Évi elmondta, mindig zenét hallgat futás közben, ám egy rossz megérzés miatt hátra fordult... TV + SztárokOrigoSurvivor: sírva érkezett meg a Holtak szigetére Nórihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-sirva-erkezett-meg-a-holtak-szigetere-nori-jeremy-melle.htmlAhogy megírtuk, az egykori Agila törzs egyik legerősebb játékosa, Nóri eltaktikázta magát, így csütörtökön este neki kellett távozni a Survivorben a Holtak szigetére. TV + Sztárok--Survivor: Emese döntött, Eszter távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-emese-dontott-eszter-tavozott-a-holtak-szigetere-nora-jeremy-melle.htmlA Survivor péntek esti adásában Eszter és Fanni került a veszélyzónába, egyiküknek pedig távoznia is kellett a Holtak szigetére Nóri és Jérémy mellé. Azb első egyéni zsákmámyszerzést pedig Emese nyerte, így egyedül ő döntött a lányok sorsáról. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: kiakadtak a nézők Németh Kristóf játékánhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-kiakadtak-a-nezok-nemeth-kristof-jatekan.htmlKedden este Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból, a nézők azonban úgy vélik, nem neki, hanem Németh Kristóféknak kellene menniük végre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.