Sztárban Sztár: kikezdték a tévénézők Majkát

Forrás: TV2 -
tévénéző balhé Sztárban sztár Majka zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár múlt heti első adásában Majka bejelentette, hogy idén szigorúbban fogja pontozni az előadásokat, mint eddig. Az ígéretét be is tartotta, rendkívül alacsony pontszámokkal dobálózott. A tévénézők pedig kiakadtak.

Majka rengeteg levelet kapott a tévénézőktől, miután bejelentette, hogy idén ő lesz a zsűri szigorú tagja, és nem fogja olyan bőkezűen osztogatni a pontszámokat, mint eddig – írja a Ripost. A rapper a lapnak elmondta, nem válogatták meg a szavaikat a levélírók.

„A múlt hét után legalább harmincan írtak nekem, hogy rohadjál meg, te szemét, mert annyira kevés pontot adtam” – mesélte a lapnak Majka.

Majka, a Sztárban Sztár legszigorúbb zsűritagja Forrás: TV2

A Sztárban Sztár tegnapi, második adásában Odett esett ki, akinek a produkcióját az ózdi hős szintén szigorúan értékelte. Unalmasnak tartotta, ezért csak 6 pontott adott rá. Ezzel szemben a zsűri többi tagja 10 és kétszer 9 ponttal jutalmazta az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.