Radics Gigi zenekara Amerikában szenvedett balesetet: elmarad a novemberi koncert

koncert baleset Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi novemberi koncertje elmarad: súlyos balesetet szenvedett a zenekara.

Hiába készültek lázasan Radics Gigi novemberi koncertjére, a show elmarad: az énekesnő zenekara Amerikában szenvedett súlyos balesetet. Bár a tagok jól vannak, a lábadozás még beletelik egy kis időbe. A koncertet mindenképpen meg fogják tartani, ám az időpont kérdéses, ugyanis Gigi megvárja, amíg minden zenésztársa felépül.

Radics Gigi Forrás: Instagram / Radics Gigi

„Szerencsére mindenki jól van, de mivel ez a probléma kihat a próbák rendjére is, így a koncertet mindenképpen halasztani kell” – áll a szervezők közleményében, írta meg a Blikk.

Hatalmas botrány az X-Faktor-válogatón: tettlegességig fajult a vita

Váratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.