Váratlanul, az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét Curtis: Facebook-posztban mesélte el, mi történt

váratlan esemény koncert Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó utáni pillanatban mondta le a koncertjét Curtis, aki Facebook-oldalán azzal magyarázta a dolgot, hogy beteg. Többen nem hittek neki...

Curtis nem ment el a legutóbbi fellépésére, és csak az utolsó utáni pillanatban mondta le. Azzal magyarázta a tettét, hogy egész napos harcok után sem tudta legyőzni a betegeskedést.

Curtis Forrás: TV2

„Egész nap betegséggel harcoltam, de sajnos ő nyerte a csatát.

Megértem és sajnálom a koncertre várókat” – írta közösségi oldalára a rapper, akit a kommentelők egy része betámadott, mert szerintük nem beteg volt Curtis, hanem megismétlődött az, ami miatt Majka is megszakította vele a közös munkát: drogozott.

Fordulat Majka és Curtis ügyében: mégis van visszaút?

Majka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.