Nagylelkű sztárok: hírességek, akik csodás dolgot tettek rajongóikért

rajongó Chris Martin Zac Efron Dwayne Johnson Justin Bieber sztárok Martin Garrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég egy apró gesztus, hogy valakinek életre szóló élményt szerezzenek: íme, néhány sztár, aki csodálatos dolgot tett rajongóiért. Van, aki a kórházban tett látogatást, míg más repülőjeggyel vagy éppen új telefonnal lepte meg azokat, akik szeretik őt. Ezek a hírességek már biztosan tudják, hogy sokkal jobb adni, mint kapni.

Martin Garrix

Martin Garrix Forrás: AFP/Ferdy Damman

A híres DJ-hez eljutott egy rajongó híre, aki nagyon szeretett volna elmenni a zenész egyik koncertjére, de sajnos nem futotta neki a repülőjegyre. A koncertre már hónapokkal korábban megvásárolta a belépőt, ám úgy alakult az élete, hogy az Amszterdamba jutást már nem tudta finanszírozni. Martin nem engedte el a füle mellett a történetet, úgy döntött, kifizeti rajongójának a repülőjegyet természetesen oda és vissza is.

Zac Efron

Zac Efron Forrás: AFP

Egy igazán izgatott rajongó mindenáron szeretett volna egy közös fotót Zac Efronnal, de rossz vége lett a túlzott akarásnak: elejtette a telefonját, aminek betört a kijelzője. A színész persze nem hagyta cserben az elkötelezett fanját, és vásárolt neki egy új telefont. A történetet később meg is osztotta Instagram-oldalán a sztár.

Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Polk

Nagy ember, még hatalmasabb szívvel: így lehetne jellemezni Dwayne Johnsont, aki mindig a szívén viselte rajongói sorsát. Így amikor tudomást szerzett arról, hogy az egyik legnagyobb rajongója nagyon beteg, meghívta őt a Baywatch forgatására. Ezzel a gesztussal sikerült boldog pillanatot szereznie a kisfiúnak, aki sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt.

Justin Bieber

Justin Bieber Forrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin

Nem éppen a nagylelkűsége tette híressé az énekest, pedig az ő szíve is a helyén van. Az énekes szervezett egy meglepetésbulit az egyik rajongójának, aki előző évben betegsége miatt lemaradt a Quinceanera ünnepéről (Mexikóban hatalmas bankettel ünneplik a lányokat 15. születésnapjukon). Justin nemcsak megszervezte a bulit, meg is jelent, ruhákat is vett a lánynak, és lassúzott is vele.

Chris Martin

Chris Martin Forrás: AFP/Justin Tallis

A Coldplay énekese sem zárja ki a külvilágot, nagyon is odafigyel a rajongóira, és igyekszik örömet szerezni nekik a koncertjein és egyeseknek azon kívül is. Chris Martin egyik legmeghatóbb cselekedete volt, amikor meglátogatta egyik legnagyobb rajongóját a kórházban, felejthetetlen élményt szerezve a beteg Ken Valiant Santiagónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.