6 milliót nyert a TV2-n Keleti Andrea és férje: a hitelüket törlesztik a nyereményből

Forrás: Life.hu -
TV2 Sztárok és párok hitel nyeremény törlesztés Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyobb összeget nyert Keleti Andrea és férje a TV2 vetélkedőjében. Ennek egy részét jótékony célokra, míg másik részét hitelük törlesztésére fordítják.

Remekül játszott és végül 6 millió forinttal távozott a Sztárok és párok című műsorból Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán. A sztárpár elárulta, nyereményük egy részét jótékony célokra fordítják: egy beteg gyermekeket segítő alapítvány számára ajánlották fel. A másik része is jó helyre kerül, hitelük törlesztésére és lakásuk felújítására használják fel.

A pénznek sajnos mindig megvan a helye, így azt most sem fogjuk sokáig őrizni. Elég nagy a házunk, egy felújítás is ráférne, és persze a hitelt is ki kell fizetni, úgyhogy nem kérdés, mire fordítjuk a nyereményt. Már az is óriási segítség, ha az ember közeledik a törlesztő végéhez, úgyhogy elsősorban a tartozásainkat rendezzük” – mesélte Keleti Andrea a Borsnak.

Keleti Andrea a hitelét fogja visszafizetni a nyereményből Forrás: Life.hu
Vajna Timi elárulta, ki lesz biztosan az örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20181025-vajna-timi-elarulta-ki-lesz-biztosan-az-orokose.htmlVajna Timi érdekes bejelentést tett Insatgram-oldalán: elárulta, ki fog örökölni majd utána. TV + SztárokOrigoA Hooligans énekesét, Csipát feljelentette volt párja, de ő is tett rendőrségi bejelentésthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-a-hooligans-enekeset-csipat-feljelentette-volt-parja-de-o-is-tett-rendorsegi-bejelentest.htmlA Hooligans énekese, Csipa és egykori párja, Kriszta a szakítás mellett döntöttek, de az elválás nem ment olyan egyszerűen. Egyik és másik oldalról is bevonták a dologba a rendőrséget... TV + Sztárok--Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: édesanyja lelki terrorban tartotta őt pánikbetegsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-singh-viki-nehez-gyerekkorarol-vallott-edesanyja-lelki-terrorban-tartotta-ot-panikbetegsege-miatt.htmlSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja pánikbetegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett. TV + Sztárok--Hajdú Péter újra szívesen randizgathttp://www.life.hu/sztarok/20181024-hajdu-peter-ujra-szivesen-randizgat.htmlHajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra. TV + SztárokOrigoJessica Albát elrabolták gyerekkorában: egy kocsi csomagtartójában találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181024-jessica-albat-elraboltak-gyermekkoraban-egy-kocsi-csomagtartojaban-talaltak-meg.htmlJessica Alba élete egyáltalán nem volt traumáktól mentes: a mosolygós színésznőt elrabolták gyerekkorában. TV + Sztárok--Fluor Tomi végre elmondta, hogy miért robbant ki a Wellhello-balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-fluor-tomi-vegre-elmondta-hogy-miert-robbant-ki-a-wellhellobalhe.htmlA hvg.hu idézte Fluor Tomit, aki ma reggel a Rádió 1-en Balázséknak beszélt a Wellhello-balhéról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.