párkapcsolat barátnő szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nyitott egy új szerelemre és elárulta, milyen nőre vágyik igazán.

Hajdú Péter a Story magazinnak mesélt őszintén a magánéletéről. Elárulta, hogy jó ideje nincs senkije, de nem szeretne boldogtalan és kompromisszumokkal teli párkapcsolatban élni.

Ahogy mondani szokták: a szépség megfog, a belső megtart. Ezt vallom én is. Nekem fontos, hogy a barátnőm dekoratív legyen, de ez sajnos csak nagyon ritkán párosul azokkal a belső tulajdonságokkal, amiket elvárok” – nyilatkozta.

A műsorvezető kifejtette azt is, milyen nőt képzel el maga mellé.

Legyen intelligens és humoros, nő legyen a szó legszorosabb értelmében. Az sem baj, ha néha hisztizik, mert a nők ilyenek, de szellemileg is legyen társ. Nem zárom ki, hogy a következő barátnőm negyvenéves lesz, de azt sem, hogy huszonhárom. Nincsenek megkötések, nem a kor számít. Rengeteg gyönyörű negyvenes nő van, és nagyon sok huszonéves értelmes lány.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.