Új műsort kap a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsina

műsorvezető Barátok közt Marenec Fruzsina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új műsort kapott az RTL Klubon a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsina.

Már rutinos műsorvezetőnek számít a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsina. A tévés sokáig a Sport Klubon volt háziasszony, most pedig visszatér a képernyőre: a nézők az RTL Klub új életmódműsorában, Az igazi nőben láthatják majd szombat délelőttönként.

Minden héten izgalmas sztárvendégünk lesz, akikkel körbejárjuk a nőiesség témáját: hogyan legyünk trendik és egészségesek, és megismerkedünk például a gyógyfüvek jótékony hatásaival is. Az első adásban Vasvári Viviennel beszélgetünk majd különböző csajos témákról” – mesélte a Blikknek.

Marenec Fruzsina újra műsorvezető lesz Forrás: RTLklub/Sajtóklub
Befagyasztották a Wellhello számláját: amíg a tagok nem egyeznek meg, senki nem kap pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20181026-befagyasztottak-a-wellhello-szamlajat-amig-a-tagok-nem-egyeznek-meg-senki-nem-kap-penzt.htmlNagyon elfajult a zenekaron belüli egyet nem értés, már a Wellhello számláját is be kellett fagyasztani. TV + Sztárok--Survivor: öltek éhségükben a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-survivor-oltek-ehsegukben-a-jatekosok.htmlNóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte. TV + SztárokOrigoApró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait VV Mici: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-apro-pizsamaban-mutatta-meg-gombolyded-idomait-vv-mici.htmlVV Mici apró pizsamában mutatta meg gömbölyded idomait. TV + SztárokOrigoKelemen Anna arra buzdítja követőit, hogy ne faragják ki a tököt, hanem egyék meghttp://www.life.hu/sztarok/20181025-kelemen-anna-arra-buzditja-kovetoit-hogy-ne-faragjak-ki-a-tokot-hanem-egyek-meg.htmlKelemen Anna a közösségi oldalán fakadt ki: szerinte semmi értelme halloween alkalmából kifaragni a tököket, mert utána úgyis a kukában végzik. Javasolja, hogy inkább fogyasszuk el. TV + SztárokOrigoNáray Tamást szereplőválogatásra hívta az RTL Klub munkatársahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-naray-tamast-szereplovalogatasra-hivta-az-rtl-klub-munkatarsa.htmlNáray Tamás meglepő üzenetet kapott az RTL Klub egyik dolgozójától: egy napi sorozatuk szereplőválogatására hívták. TV + Sztárok--Rékasi Károly véget akart vetni az életének a motorbalesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-rekasi-karoly-motorbalesete-utan-veget-akart-vetni-az-eletenek.htmlTöbb mint három éve szenvedett komoly motorbalesetet Rékasi Károly, ami után kilátástalannak látta a jövőjét: véget akart vetni az életének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.