Íme, Bud Spencer felesége, Maria Amato: 56 évig voltak házasok

Forrás: MTI -
feleség Maria Amato Bud Spencer család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bud Spencert mindenki ismeri, de azt a nőt, akit haláláig szeretett, már kevesebben. Íme, Maria Amato.

Bud Spencert Magyarországon senkinek sem kell bemutatni, filmjei óriási népszerűségnek örvendtek hazánkban, magánéletéről azonban nagyon keveset tudtunk, pedig példaértékű.

Bud Spencer már több mint két éve nincs köztünk Forrás: MTI

Az úszóból és vízilabdázóból lett színész mellett mindig ott állt a felesége, akivel a kezdetek kezdete óta szerették és tisztelték egymást. 16 év ismeretség után házasodtak össze 1960-ban. Három gyermekük született, Giuseppe ,Christine és Diamante. A színész és Maria Amato 56 évet töltöttek házasságban – írja a Blikk Rúzs.

Íme, Bud Spencer felesége Forrás: NurPhoto
Flipper Öcsi halálának részleteiről nyilatkozott a zenész testvére, Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-flipper-ocsi-halalanak-reszleteirol-nyilatkozott-a-zenesz-testvere-marot-viki.htmlFlipper Öcsi halálát sem a család sem a rajongók nem tudták feldolgozni, hiába telt már el 10 év azóta, hogy távozott az élők sorából a zenész. Azt mindenki tudja, hogy súlyos alkoholproblémái miatt hunyt el, de a zenész húga, Marót Viki most újabb részleteket osztott meg halálának körülményeiről. TV + Sztárok--Diana mostohaanyjának két évvel a halála után sincs még sírkövehttp://www.life.hu/sztarok/20181026-diana-mostohaanyjanak-ket-evvel-a-halala-utan-sincs-meg-sirkove.htmlDiana hercegnő mostohaanyja, Raine Countess Spencer két évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de még mindig csak egy fejfa áll a nyughelyén. TV + Sztárok--Meghan Markle gyűrűje árulkodik gyermeke születésének időpontjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-meghan-markle-gyuruje-arulkodik-gyermeke-szuletesenek-idopontjarol.htmlMeghan Markle „elárulta", mikor születik meg a gyermeke, a rejtett üzenetet a szemfüles rajongók vették észre. TV + Sztárok--Sinead O'Connor áttért az iszlám hitrehttp://www.life.hu/sztarok/20181026-sinead-oconnor-attert-az-iszlam-hitre.htmlSinead O'Connor nagy változást jelentett be Twitter-oldalán: közölte, hogy áttért az iszlám hitre, és a nevét is megváltoztatta. TV + SztárokOrigoRékasi Károly véget akart vetni az életének a motorbalesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-rekasi-karoly-motorbalesete-utan-veget-akart-vetni-az-eletenek.htmlTöbb mint három éve szenvedett komoly motorbalesetet Rékasi Károly, ami után kilátástalannak látta a jövőjét: véget akart vetni az életének. TV + Sztárok--Vizsláját gyászolja a Nánási család: megható videóval búcsúznak Pityutólhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-vizslajat-gyaszolja-a-nanasi-csalad-meghato-videoval-bucsuznak-pityutol.htmlBefejeződött a Nánási család hetedik vlogja, a Boatolunk. Az utolsó epizódban azonban nemcsak a videosorozattól búcsúztak el, hanem szeretett kutyájuktól, Pityutól is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.