Egy újságíró állítja, Károly herceg tudta, hogy nagy hibát követ el, ha elveszi Dianát

Forrás: AFP/Files -
esküvő házasság Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megjelenik Robert Jobson újságíró új könyve, amelyben a brit királyi család titkairól rántja le a leplet.

Hamarosan megjelenik az a könyv, amely Robert Jobson nevéhez kötődik. Az újságíró a brit királyi család titkairól fogja lerántani a leplet. Bár a kötet még nem került a boltokba, máris kiszivárgott belőle egy szaftos részlet.

Jobson szerint Károly herceg mindig is tudta, hogy a házassága Dianával kudarcra van ítélve, hibát követ el a friggyel és az esküvőt is le akarta fújni.

A Mirror információi szerint a herceg azt is nehezményezte többek között, hogy a házasságkötés előtt mindössze pár alkalommal találkozott leendő feleségével, de nem akart ellenkezni a család akaratával.

Állítólag maga Diana sem tartotta túl jó dolognak az esküvőt, bizonytalan volt abban, jól döntött-e.

Eleve kudarcra volt ítélve Diana és Károly házassága? Forrás: AFP/Files
Berki Krisztián és Hódi Pamela együtt ünnepelte Natika szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-berki-krisztian-es-hodi-pamela-egyutt-unnepelte-natika-szulinapjat.htmlÚgy látszik, Berki Krisztián és Hódi Pamela végre rendezték korábbi nézeteltéréseiket és most együtt ünnepelték közös kislányuk, Nati születésnapját. TV + Sztárok--X-Faktor: kigúnyolták az interneten, most a mentorok elé állt Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-kigunyoltak-az-interneten-most-a-mentorok-ele-allt-krisztian.htmlOngai Krisztiánt a neten sokan bántották, gúnyolták. Azért jött az X-Faktorba, hogy bizonyítson! Szerinted is gyökér akinek nem tetszik ez a produkció?TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepő kijelentést tett: „Ezt Réka tudja az én varázspálcámmal”http://www.life.hu/sztarok/20181028-schobert-norbi-meglepo-kijelentest-tett-ezt-reka-tudja-az-en-varazspalcammal.htmlSchobert Norbi egy igencsak sikamlós poénnal dobta fel a hangulatot a TV2 műsorának egyik próbáján. TV + SztárokOrigoX-Faktor: produkciók, amelyektől Gáspár Lacinál is betelt a pohárhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-produkciok-amelyektol-gaspar-lacinal-is-betelt-a-pohar.htmlAz X-Faktor szombat esti válogatójában eljött az a pont, amikor már Gáspár Lacinál is betelt a pohár. TV + SztárokOrigoVállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--Négy éve indult Tóth Andi az X-Faktorban: így nézett ki akkorhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-negy-eve-indult-toth-andi-az-xfaktorban-igy-nezett-ki-akkor.htmlTóth Andit 2014-ben vadóc tiniként ismerte meg az ország, de azóta rengeteget változott: így nézett ki az X-Faktor válogatóján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.