Elhunyt Erzsébet királynő utolsó corgija

Forrás: AFP/Andy Buchanan -
halál kutya Erzsébet királynő gyász állatok barátság állattartás corgi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy II. Erzsébet királynő rajong a corgi kutyusokért. Az elsőt még a 18. születésnapjára kapta, és azóta is folyamatosan voltak ilyen kutyái. Most azonban egyiküktől búcsút kellett vennie.

Imádja a kutyáit II. Erzsébet brit királynő. Első corgiját még a 18. születésnapjára kapta, ám édesapja, VI. György király már 1933-ban vásárolt egy ilyen kutyust - írja a People.

A királynő már áprilisban gyászolta egyik kis ebét, Willow-t, most pedig Whispertől kellett búcsúznia. Az állatot egyik elhunyt alkalmazottjától örökölte. Bill Fenwick 2016-ban halt meg, a felesége megkérte a királynőt, hogy vegye magához az állatot. Whisper egy héttel ezelőtt pusztult el a windsori kastélyban.

Annie Leibovitz a királynőt a 90. születésnapja alkalmából is a corgikkal fotózta Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Annie Leibovitz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.