Survivor Vera kiakadt Jérémyre, mert neki adta a hátrányt

vita Survivor Vera hátrány Survivor Jeremy veszekedés Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera szerint nem volt férfias döntés Jérémy részéről, hogy neki adta a hátrányt, azonban utólag Nóri is bevallotta, hogy ugyanígy döntött volna.

Veszekedés tört ki a Holtak szigetén a Survivor című műsorban. Vera neheztel Jérémyre, úgy érzi, játékostársa nem hozott férfias döntést azzal, hogy neki, és nem Beninek adta a hátrányt.

"Egy ilyen esetben egy igazi férfi nem egy nőt akar meggyengíteni - mondta Vera. - Szerintem nem volt egy férfias döntés, meg is lepett" - tette hozzá.

Jérémy sem hagyta magát. "Nem tudom, hogy ki vagy nekem, hogy megmondd, hogy férfias volt-e a viselkedésem" - vágott vissza.

Majd a kisinterjúban így folytatta: "Nem tudom, mi nem volt férfias ebben az egészben. Vera egy olyan nő, aki annyira nem szeret gondolkozni, pedig úgy gondoltam, hogy okos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.