ValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-ban

Puskás Peti ValóVilág9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. 

Napokon belül indul a ValóVilág 9. - Less be a villába!http://www.life.hu/sztarok/20181030-napokon-belul-indul-a-valovilag-9-less-be-a-villaba.htmlNapokon belül elkezdődik a ValóVilág 9. szériája. A Life.hu a beköltözés előtt a villában járt, ahova most ti is beleshettek. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoVállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--X-Faktor: Macsinga Szandra minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-macsinga-szandra-minden-idok-egyik-leghamisabb-produkciojat-hozta-el.htmlMacsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott, ahol kellett „frankón becsukta a szemét”. TV + SztárokOrigoÍgy castingolják a szereplőket a Survivorrehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-igy-castingoljak-a-szereploket-a-survivorre-rtl-klub.htmlKatona Andor, a Survivor egyik főszerkesztője és a harmadik évadból megismert Klaudia a műsor kibeszélő háttérműsorában mondta el, miként választják ki azok a szereplőket, akik végül bekerülnek a műsorba. TV + SztárokOrigoBaki a Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Benihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-baki-az-survivorben-a-bayani-torzsben-falatozott-a-holtak-szigetere-tavozo-beni.htmlNincs mindig könnyű dolguk a valóságshow-k szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a nézők számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb-nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.