fehérnemű Nagy Réka Korhatáros szerelem melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Réka fehérneműre vetkőzött: fotóját pedig ki is posztolta a közösségi oldalára.

Király Viktor exe, a Korhatáros szerelem csinos sztárja, Nagy Réka ezúttal egy igen merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. A szépség csupán egy fekete csipkés alsóneműt visel.

A képpel sikerült a rajongóit lenyűgöznie, rengeteg bókot kapott tőlük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

r e k a n a g y (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Tatár Csillából rocker lesz a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-tatar-csillabol-rocker-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlTatár Csilla elárulta, rockerré változik a Csak show és más semmi következő adásában. Már alig várja, hogy Schobert Norbival előadhassa a produkciót. TV + SztárokOrigoBódi Sylviről rendkívül szexi fotó készülthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-bodi-sylvirol-rendkivul-szexi-foto-keszult.htmlEgy időre eltűnt a közösségi médiából Bódi Sylvi, ám most, visszatérése után újra hírt ad magáról rajongóinak. Most egy olyan szexi fotót töltött fel, amelyről nehéz levenni a szemet. TV + Sztárok--Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla a férje miatt lett vallásoshttp://www.life.hu/sztarok/20181031-vajna-timea-huga-palacsik-timea-ferje-miatt-lett-vallasos.htmlNemrégiben házasodott össze Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A pár A legbátrabb páros című műsorban is szerepel. Palácsik Lilla most elárulta, miben változott, amióta együtt vannak. TV + SztárokOrigoFésűs Nelly Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-fesus-nelly-berki-krisztiannal-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlNem titok, hogy Fésűs Nelly és Berki Krisztián kapcsolata nem felhőtlen, amióta megjelent Berki könyve, amelyben olyan dolgokat írt, amelyek nem tetszettek a színésznőnek. Fésűs most őszintén beszélt arról, milyen most a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoCurtis a Facebookon, élő adásban árulta el, miért hagyta ki a legutóbbi tévés próbáthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-curtis-a-facebookon-elo-adasban-arulta-el-miert-hagyta-ki-a-legutobbi-teves-probat.htmlCurtis egy kihagyott próba után újra megjelent a TV2 stúdiójában. Partnerét, Köllő Babettet ezúttal egy tortával engesztelte ki. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem mindennapi módon kérte meg kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-nemeth-kristof-nem-mindennapi-modon-kerte-meg-kedvese-kezet.htmlNem titok, hogy Németh Kristóf hamarosan elveszi kedvesét, Szikriszt Zitát. A színész A legbátrabb páros forgatása után kérte meg a szeretett nő kezét, most részleteket is elárultak a nagy pillanatról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.