Ganxsta Zolee és Dopeman nem békülnek, nem dolgoznak együtt

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
vita Ganxsta Zolee zene rap Dopeman aranylemez lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót Ganxsta Zolee és a Kartel. Az eredetin még Dopeman is rappelt, a felújított verzión azonban már nem. A két zenész vitája még mindig nem csitul. 

Köztudott, hogy Ganxsta Zolee és Dopeman régóta nincsenek jó viszonyban. Sokan remélték, hogy az idő elsimítja az ellentéteket, de a jelek szerint nem.

Ganxsta Zolee és a Kartel újra kiadja 1999-es lemezét, a Helldoradót. Ezen még Dopeman is rappelt, ám az új verzión már nem. Pedig a rajongók úgy gondolták, hogy ez jó apropója lehet a két rapper békülésének, ám Dopeman sorai Lory B hangján szólalnak meg - írja a Blikk.

Ganxsta Zolee és Dopeman nem békülnek Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Nagyon egyszerű, hogy miért nem szerepel, illetve, hogy miért nem kerestük a lemezzel kapcsolatban. Mivel nem tagja a zenekarnak, Lory pedig igen. De úgy látom, nincs ezzel senkinek semmi problémája, mivel nélküle is nagyon sikeres a lemez. Ahogy most állnak a dolgok, akár már szerdán aranylemez lehet, és természetesen ha így lesz, Dopeman is kap belőle" - mondta a lapnak Ganxsta.

Dopeman, azaz Pityinger László úgy érzi, nem való a Kartelbe Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Dopeman úgy érzi, soha nem volt igazán a zenekar része. "Lory hívott fel egyszer, hogy átírhatja-e a szövegeimet, aztán többé nem kerestek. Nincsenek ezzel kapcsolatban érzéseim, igazság szerint a jogdíjakat így is megkapom érte" - nyilatkozta Dopeman, aki maga is úgy érzi, nem való a Kartelbe. Hozzátette: pótolni viszont nem tudják őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.