Pataki Zitának házassága alatt tetszett meg egy másik férfi: mindent bevallott a férjének

Fotó: Rácz Tomi -
házasság harmadik fél férj Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita elárulta, előfordult, hogy házassága évei alatt bizony megtetszett neki valaki. A férje előtt azonban nem titkolta el, mindent elmondott neki.

Bár egyelőre nem jött össze a gyermekáldás, Pataki Zita továbbra sem adja fel, és bízik a csodában: abban, hogy egyszer mégis babázhatnak a férjével. Attilával immár hét éve szeretik egymást, vallják, hogy a kapcsolatuk az őszinteségen alapul. A BEST magazinnak most elmesélték, már korábban megbeszélték, hogy ha házasságon kívül felkelti az érdeklődésüket egy nő vagy egy férfi, nem titkolják el egymás elől, hanem megbeszélik. Öt évvel a házasságkötésük után történt egy ilyen:

Zitának tetszett meg valaki, akivel a Facebookon is beszélgetett.

Válaszoltam neki, és kértem, hogy hívjon fel, mert tudtam, hogy a levelezés izgalommal jár, és az már egy következő szint. Este szóltam Attilának, és mindent elmeséltem. Nem tudtuk, mi lesz, csak bíztunk egymásban és az őszinte kommunikációban. Amikor felhívott, vele is őszinte voltam, elmondtam, hogy bár ő is és a sorai is tetszenek, férjem van, akit nagyon szeretek. Nekünk nincsenek játszmáink, nincsenek titkaink egymás előtt, és nincsenek hangos veszekedések sem. Aki végigcsinált pár lombikprogramot, az már veszekedett éppen eleget. Akkoriban a hormonok miatt annyira feszült voltam, hogy mindenbe belekötöttem, amit a férjem csinált."

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila Fotó: Rácz Tomi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.