Survivor: az egyik nagy esélyes, Dávid távozott a Holtak szigetére

Survivor Dávid Survivor Alexandra Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. 

A párbaj során egy kést kellett kitartaniuk, azonban a karjuk nem zárhatott be kisebb szöget a testükkel, mint 90 fok. Ezúttal Alexandra volt kitartóbb, így Dávid távozott a Holtak szigetére.

ValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-valovilag-9-puskas-peti-elmondta-mit-szeret-a-valosagshowban.htmlA ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. TV + SztárokOrigoSurvivor: Emese távozott a Holtak szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-emese-tavozott-a-holtak-szigeterol.htmlFontos naphoz érkeztek a Holtak szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az volt, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Tavaly a mentorházig jutott, most újra színpadra állt Kovács Palihttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-tavaly-a-mentorhazig-jutott-most-ujra-szinpadra-allt-kovacs-pali.htmlA szombathelyi Kovács Pali tavaly a mentorházig jutott, idén szerette volna megmutatni, hogy több van benne, de a Linkin Park In The End című száma nem hozta meg számára a szerencsét. TV + SztárokOrigoKibékülhet Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kibekulhet-weisz-fanni-es-edesanyja-agnes.htmlHosszas harc után Fanni a közelmúltban megkereste édesanyját. Elképzelhető, hogy kibékülnek egymással. TV + SztárokOrigoÍgy castingolják a szereplőket a Survivorrehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-igy-castingoljak-a-szereploket-a-survivorre-rtl-klub.htmlKatona Andor, a Survivor egyik főszerkesztője és a harmadik évadból megismert Klaudia a műsor kibeszélő háttérműsorában mondta el, miként választják ki azok a szereplőket, akik végül bekerülnek a műsorba. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.