Iszak Eszter végleg pontot tett Dobrády Ákossal való 7 éves kapcsolatára: így nyilatkozott

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Iszak Eszter Dobrády Ákos szakítás végleges döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti és Dobrády Ákos 7 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban. A csinos műsorvezető azonban ezúttal végleg lezárta életének ezen fejezetét.

Eljegyzés, szakítás, kibékülés - így élt az elmúlt 7 évben Iszak Eszti és Dobrády Ákos, ám a szexi műsorvezető ezúttal végleg véget vetett ennek a se veled, se nélküled kapcsolatnak.

Dobrády Ákos, Iszak Eszter Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről, de most szeretnék megelőzni minden találgatást és félinformációt. Véglegesen lezárult életem egy meghatározó szakasza. Nem volt könnyű meghozni a döntést, de néhány hete lezártam a hétéves kapcsolatomat. A jövőben szeretnék önmagamra, a munkáimra, a családomra és a barátaimra koncentrálni - nyilatkozta szűkszavúan a Blikknek Eszti.

Anorexiás zavarokkal küzdött tinikorában a világ legtermetesebb nője: elképesztő fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-anorexias-zavarokkal-kuzdott-tinikoraban-a-vilag-legtermetesebb-noje-elkepeszto-fotok.htmlAnorexiával küzdött tinikorában a világ letestesebb nője, aki a Guiness rekordok könyve szerint is a leghatalmasabb. TV + Sztárok--Király Viktort átverték a The Voice készítői: az énekes mesélt a méltatlan helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiraly-viktort-atvertek-a-the-voice-keszitoi-az-enekes-meselt-a-meltatlan-helyzetrol.htmlKirály Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, amelyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban. TV + SztárokOrigoSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: bipoláris édesanyja lelki terrorban tartotta őthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-singh-viki-nehez-gyerekkorarol-vallott-edesanyja-lelki-terrorban-tartotta-ot-panikbetegsege-miatt.htmlSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja betegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-ganxsta-zolee-megmutatta-szerelmet-foto.htmlGyönyörű barátnőjével vacsorázott az 52 éves rapper, Ganxsta Zolee. TV + SztárokSebestyén Ági saját fenekén tálalta a reggelit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-sebestyen-agi-sajat-feneken-talalta-a-reggelit-foto.htmlSebestyén Ági rendhagyó módját választotta az ágyban reggelizésnek. Mutatjuk is!TV + SztárokOrigoKiszel Tünde fehérneműben és egy átlátszó neglizsében fotózta magát az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-kiszel-tunde-fehernemuben-es-egy-atlatszo-neglizseben-fotozta-magat-az-agyban.htmlKiszel Tünde ágyból kívánt jó éjszakát követőinek: fehérneműben tette mindezt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.