Titokzatos férfival kapták le Oláh Ibolyát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya titokzatos puszi meghitt leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bensőséges beszélgetést folytatott egy éjszakai klubban Oláh Ibolya egy férfival. Lesifotót is készítettek róluk.

Oláh Ibolya hosszú évekkel ezelőtt vállalta fel leszbikus párkapcsolatát, épp ezért igencsak meglepődött a Ripost egyik olvasója, aki az énekesnőt egy izmos, kopasz férfi társaságban, meghitt beszélgetés közben szúrta ki egy éjszakai klubban. A pár a hely egy sötétebb szegletében ült nagyon közel egymáshoz. Láthatóan jól ismerték egymást, és a férfi még puszit is nyomott az énekesnő arcára.

Oláh Ibolyát egy férfi társaságában fotózták le Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem tagadom, nagyon meglepődtem, amikor megláttam őt egy férfi társaságában. Mivel nagyon szeretem a zenéjét, korábban sokat olvastam róla, így tudtam meg, hogy egy nővel él együtt, amivel persze semmi baj nincsen. A vele lévő férfi viszont olyan közel húzódott hozzá, hogy csak arra tudtam gondolni, hogy biztosan van köztük valami. Azok a pillantások, az a kézfogás, az a puszi! Nagyon gyanús volt" – mesélte a szemtanú, aki fotót is készített a párról.

A lap megkereste az énekesnő menedzserét is, aki bevallotta, hogy ismeri a férfit, de, mint mondja, ők ketten csak barátok.

Survivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-tucsi-aryee-claudia.htmlAryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagramján mutatta meg, mekkora a pocakja. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra az Addams family egyik tagjának öltözött halloweenkor: ilyen képet még nem láttunk rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181102-ordog-nora-az-addams-family-egyik-tagjanak-oltozott-halloweenkor-ilyen-kepet-meg-nem-lattunk-rola.htmlÖrdög Nóra is beöltözős buliban volt halloweenkor, nem másnak, mint az Addams Family egyik tagjának, Wednesday Addamsnak öltözött. Ezt pedig egy igen vicces fotón mutatta meg. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi kedvenc hálótársával posztol az ágyból: így öleli a macskáját a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-bodi-sylvi-kedvenc-halotarsaval-posztol-az-agybol-igy-oleli-macskajat-a-celeb.htmlBódi Sylvi rajongásig szereti házi kedvencét, Simbát, a macskát. Meg is mutatta, hogyan bújnak össze elalváskor. TV + SztárokOrigoZimány Linda sebzett arcú mazsorettnek öltözött halloweenkor: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-zimany-linda-sebzett-arcu-mazsorettnek-oltozott-halloweenkor-foto.htmlZimány Linda arca csúnyán megsérült: természetesen ez csak a halloweeni öltözéke része volt, ugyanis jelmezét elnézve halott mazsorettnek öltözött egy buliban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.