A Sztárban Sztár zsűritagjai kiakadtak Freddie produkcióján: ez a véleménye a csatornának

Forrás: TV2 -
Runaway train Freddie Sztárban sztár csellengők zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár zsűritagjai túlzásnak tartották, hogy Freddie produkciója alatt eltűnt gyermekek fotóit vetítette a csatorna a közönségnek. Megszólalt a TV2 és a Csellengők című műsor egykori alapító-producere is. 

Elborzadtak a zsűritagok a Sztárban Sztárban Freddie produkciójától – vagy inkább annak kivitelezésétől. Az énekes a Csellengők elnevezésű egykori műsor zenéjét, vagyis a Runaway train című számot adta elő, a dal alatt pedig eltűnt gyerekek fotóit vetítették a közönségnek. A zsűritagok szerint ez nem volt helyénvaló egy szórakoztató műsorban.

Liptai Claudia nézni sem bírta Forrás: TV2

„Nagyon nehéz hozzászólni egy ilyen produkcióhoz, főleg, hogy ilyen megoldást választottunk” – kezdte Stohl András az értékelést, aki hozzátette, ő mindig kikapcsolta ezt a számot, ha a rádióban hallotta.

Ezt iszonyatos túlzásnak találom, hogy valakinek a produkciója alatt ezt csináljuk”

Csellengők

„A Runaway train

oda nem illő közszolgálati elemekkel igyekezett emelni egy egyébként is népszerű, szórakoztató műsor nézettségét,

Blikknek

Curtis először beszélt arról az estéről, amikor Majka kitette az együttesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-curtis-eloszor-beszelt-arrol-az-esterol-amikor-majka-kitette-az-egyuttesbol.htmlA Blikknek adott interjút Curtis. Először beszélt arról az estéről, amikor Majka a SZIN-en azt állította róla, hogy drogfüggő, és kitette a zenekarból. A rapper azóta új fejezetet kezdett, Emilíióval nagy terveik vannak, Aréna-koncertre készülnek.TV + SztárokOrigoTodd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181105-todd-latourette-bejelentette-nincs-haborus-serules-maganak-vagta-le-a-karjat.htmlA világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-deutsch-anita-visszater-a-kepernyore-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csataja-cimu-musorban.htmlA Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. TV + Sztárok--Madeleine McCann eltűnéséből lett milliomos egy volt nyomozó, Goncalo Amaralhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-madeleine-mccann-eltunesebol-lett-milliomos-egy-volt-nyomozo-goncalo-amaral.htmlMadeleine McCann eltűnéséről írt könyvet egy volt nyomozó, Goncalo Amaral: hatalmas vagyon hozott számára a végtelenül szomorú történet. TV + Sztárok--Semmit nem tudni a legendás tévébemondó, Baleczky Annamária temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-semmit-nem-tudni-a-legendas-tevebemondo-baleczky-annamaria-temeteserol.htmlBaleczky Annamária egy idősek otthonában hunyt el 70 évesen, temetéséről azonban semmit nem tudnak a barátai. Elkísérték volna utolsó útjára, de még arról sem értesültek, hogy megtartották-e már a búcsúztatást. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Torres Dani számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-sztarba-sztar-torres-dani-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadának negyedik élő adásában Torres Dani esett ki, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.