Kulka János betegsége óta idegenként néz magára

betegség idegen Kulka János egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János sok mindenen ment keresztül stroke-ja után, már nem ugyanaz az ember, mint aki előtte volt: idegenként néz magára. 

Kulka János több mint két évvel ezelőtt került kórházba, ahol életmentő beavatkozáson esett át. A színművész ezzel azonban még nem volt túl a nehezén, a felépülés ugyanis hosszú és küzdelmes volt, de még ma sem ért teljesen a végére. Újra kellett tanulnia beszélni és járni, így már nem érzi magát ugyanannak az embernek.

Kulka János nem ugyanaz az ember, mint a betegsége előtt Fotó: Pintér Leo

Ennek hamarosan három éve, és attól kezdve Kulka János nem ugyanaz a Kulka János, aki előtte volt...

Nők LapjaTalán nem mernek. Régen én is zavarban voltam, halogattam, ha betegeket kellett fölhívni, mert nem tudtam, mit mondjak nekik. Megértem, ha nem hívnak. Zavarban vagyok. Szégyellem magam, beteg vagyok”Blikk

Közös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kozos-projektbe-fogott-toth-andi-es-szabo-adam-karacsonyi-albumot-keszitenek-egyutt.htmlTóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók. TV + SztárokOrigoVisszaélnek Liptai Claudia nevével: fogyasztószert reklámoznak az arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-visszaelnek-liptai-claudia-nevevel-fogyasztoszert-reklamoznak-az-arcaval.htmlA műsorvezető tudta és engedélye nélkül használja egy fogyasztószer Liptai Claudia nevét és arcát termékük reklámozására. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és Rubos Frida nyerte meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoKiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigoÍgy örül Adele, hogy összeáll a Spice Girls: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-igy-orul-adele-hogy-osszeall-a-spice-girls.htmlAdele a Spice Girls visszatérésének hírére egy vicces gyerekkori fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Szikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.