Visszaélnek Liptai Claudia nevével: fogyasztószert reklámoznak az arcával

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia visszaélés fogyasztószer reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető tudta és engedélye nélkül használja egy fogyasztószer Liptai Claudia nevét és arcát termékük reklámozására. 

Nem Claudia az első, akivel előfordul, hogy nevét és fotóit az engedélye nélkül használják különböző termékek reklámozására. Ezúttal egy fogyasztószert próbálnak népszerűsíteni a műsorvezetővel, természetesen az engedélye nélkül.

Liptai Claudiával reklámoznak egy fogyasztószert Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Claudia elmondta, sokan írnak neki, hogy ossza meg a tapasztalatait az arcával hirdetett szerről, ezért próbálja felhívni mindenki figyelmét arra, hogy semmilyen fogyasztószerhez nem adta a nevét. Hozzátette, ha találkozik bárki ezekkel a reklámokkal a közösségi oldalakon, nyugodtan kommentelje oda, hogy nem állítanak igazat, és jelentse is az oldalt – írja a Színes Ász nyomán a Blikk.

Pintér Tibor és Rubos Frida nyerték meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoKiderült, kik a Legbátrabb Páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért a Legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigoNovozánszki, VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd ezer fokon hamvasztották - állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségébeesetten szeretné megtalálni lányukat, hogy végre békébe helyezhessé, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigoÍgy örül Adele, hogy összeáll a Spice Girls: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-igy-orul-adele-hogy-osszeall-a-spice-girls.htmlAdele a Spice Girls visszatérésének hírére egy vicces gyerekkori fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Szikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.