Balázs Klári tinédzserként modellkedett: egy külföldi lap is megkereste

Fotó: Life.hu -
Korda György Balázs Klári fotómodell bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: Balázs Klári tizenévesen fotómodellként dolgozott. Egyszer még egy kanadai lap is megkereste, de végül nem vállalta el a címlapfotózást.

Balázs Klári mindig is úgy vélte, énekesnőként oda kell figyelni a megjelenésére. Még ma is csodás alakja van, tizenéves korában pedig még fotómodellként is kipróbálta magát. Mint mondja, soha nem vetkőzött le teljesen, csupán fürdőruhás fotósorozatok készültek róla.

Fotólaboránsként dolgoztam, és az egyik fotós egyszer azt mondta, hogy 'milyen csinos pofim van', nincs-e kedvem modellkedni. Kérdeztem, hogy pontosan milyen fotókra gondolt. Amikor az volt a válasz, hogy óraékszerreklámban kellene szerepelni, és csak deréktól felfelé látszom, igent mondtam. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez a munka azért kellett, hogy az énekóráimat ki tudjam fizetni” – nyilatkozta a Borsnak.

Balázs Klári ma is csodásan fest Fotó: Life.hu

Az énekesnő a lapnak elárulta azt is, egyszer megkeresték őt a Toronto Suntól és címlapfotózásra hívták. Bármennyire is csábító volt az ajánlat, végül visszautasította őket.

Fürdőruhás képeket akartak, de nem voltunk benne biztosak, hogy pontosan hol és hányszor akarják használni a képeket, ezért inkább nemet mondtunk.”

Balázs Klári fiatalkori fürdőruhás fotóját ide kattintva nézheted meg!

Pintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megtörtént az első szex, Krisztián és Cintike esett egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag-v9-megtortent-az-elso-szex-krisztian-es-cintike-esett-egymasnak.htmlVasárnap költöztek be az első lakók a VV9 villájába, a szerdai összefoglalóban pedig már az első szexjelenetet is láthattuk.TV + SztárokOrigoReni és Csoki épp egymásnak esett a ValóVilágban, amikor mentőt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-reni-es-csoki-epp-egymasnak-esett-a-valovilagban-amikor-mentot-kellett-hivni.htmlReni és Csoki épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta. TV + SztárokOrigoKiderült, kik lesznek a ValóVilág-villa legújabb beköltözőihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-lesznek-a-valovilag-villa-legujabb-bekoltozoi.htmlMég csak négy napja tart a ValóVilág 9. szériája, ám az események tükrében olyan, mintha a villalakók már legalább egy hónapot töltöttek volna bent. Megtörtént az első meztelenkedés és elcsattant az első csók is. TV + SztárokOrigoBerki Mazsi szerint Berki Krisztiánt mindenki félreismerihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-berki-mazsi-szerint-berki-krisztiant-mindenki-felreismeri.htmlAzt már tudni lehet, hogy kik lesznek A legbátrabb páros című műsor versenyzői, és köztük van Berki Krisztián párja, Mazsi is. A bemutatkozó kisfilmjükben Katona Renáta elárulta, milyen ember valójában Berki. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián rámászott VV Adrira is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-krisztian-ramaszott-vv-adrira-is.htmlVV Krisztián nem vesztegeti az idejét, VV Adrira is rámászott, ahogy alkalom adódott egy kis csókolózásra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.