Pécsi Ildikó a rendőrséget is bevetné, hogy unokája kiköltözzön az otthonából

2018.11.08. 14:10

Pécsi Ildikó nagyon szeretné, ha végre lezárulna közte és Pártos Csilla között az évek óta húzódó pereskedés. A művésznő vissza akarja kapni a házát, ezért úgy döntött, akár rendőri beavatkozást is hajlandó bevetni, hogy az unokája kiköltözzön az ingatlanból. 

Miután Pártos Csilla elvált Pécsi Ildikó fiától, megkezdődött a pereskedés, aminek még ma sincs vége. Már több éve folyik a vita az ingatlanok és a rokontartás miatt, Pécsi Ildikó pedig hajthatatlan. Unokájának sem engedélyezi, hogy a tulajdonában lévő házban lakjon. A bíróság is úgy határozott, hogy Pártos Csillának és fiának el kell hagynia az otthont, amelynek Csilla eleget is tett, fia, Csaba azonban még mindig ott lakik. Levélben kérlelte nagyanyját, hogy ne kelljen elköltöznie, de a színésznő nem akarja, hogy maradjon.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla csatája folytatódikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Milyen unokám? Aki tizennégy éves kora óta rám sem nyitja az ajtót? Mi közöm van nekem hozzá? Semmiféle jogosultsága nincs semmire”– mondta a Star magazinnak Pécsi Ildikó. A művésznő ügyvédje ezért ismét beadta a kérelmet, hogy költözzenek ki a házból akár rendőri beavatkozással. „Az egész ügyet a végrehajtóra bíztuk. Érdemben a mai napig nem történt semmi előrelépés, ezért kezdeményeztük a karhatalom közbenjárását is az ügyben. Láthatja bárki a televízióban, ahogy a szerencsétlen devizahiteleseket is az utcára teszik. Odamegy a rendőr, majd a tiltakozó embereket is kidobja az ablakon, nemhogy a jogellenesen ott-tartózkodókat. Ez azonban nincs határidőhöz kötve, folyik a végrehajtási eljárás jelenleg is” – idézi a Blikk dr. Magyar Györgyöt. 

Pécsi IldikóPártos Csillarendőrségköltözés