Schobert Norbi szerint semmilyen botrány nem történt a TV2 műsorában

2018.11.08. 16:30

Schobert Norbi a Facebookon jelentette ki, semmi nem igaz azokból a pletykákból, miszerint durván kiakadt a TV2-re azért, mert lepontozták őt a Csak show és más semmiben.

Nemrég írtunk arról, hogy egyes informátorok szerint Schobert Norbi nehezményezte, hogy a Csak show és más semmi zsűrije lepontozta őt és partnerét, Tatár Csillát. A stábtag azt nyilatkozta, Norbi annyira ideges lett, hogy fel akarta hívni a TV2 producerét, miszerint azonnal kiszáll a műsorból.

A fitneszguru most tiszta vizet öntött a pohárba és Facebook-videón keresztül üzent a követőinek. Azt állította, az egész pletykából semmi nem igaz.

Képzeljétek el, 16 ismerősöm volt a stúdióban – köztük az ügyvédem –, és semmilyen botrány nem volt. Nem káromkodtam, nem szóltam semmit, nem álltam fel, nem mentem ki... Egyszerűen semmi nem történt a TV2 stúdiójában! Azt írták, a producert is fel akartam hívni. Ha én fel akarok valakit hívni, akkor a vezérigazgatót hívom. De senkit nem akartam felhívni. A TV2 vezetősége sem hívott magához, senkinél nem voltam raporton.”

Schobert NorbertbotrányCsak show és más semmiTV2