Schobert Norbi szerint semmilyen botrány nem történt a TV2 műsorában

TV2 Csak show és más semmi Schobert Norbert botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi a Facebookon jelentette ki, semmi nem igaz azokból a pletykákból, miszerint durván kiakadt a TV2-re azért, mert lepontozták őt a Csak show és más semmiben.

Nemrég írtunk arról, hogy egyes informátorok szerint Schobert Norbi nehezményezte, hogy a Csak show és más semmi zsűrije lepontozta őt és partnerét, Tatár Csillát. A stábtag azt nyilatkozta, Norbi annyira ideges lett, hogy fel akarta hívni a TV2 producerét, miszerint azonnal kiszáll a műsorból.

A fitneszguru most tiszta vizet öntött a pohárba és Facebook-videón keresztül üzent a követőinek. Azt állította, az egész pletykából semmi nem igaz.

Képzeljétek el, 16 ismerősöm volt a stúdióban – köztük az ügyvédem –, és semmilyen botrány nem volt. Nem káromkodtam, nem szóltam semmit, nem álltam fel, nem mentem ki... Egyszerűen semmi nem történt a TV2 stúdiójában! Azt írták, a producert is fel akartam hívni. Ha én fel akarok valakit hívni, akkor a vezérigazgatót hívom. De senkit nem akartam felhívni. A TV2 vezetősége sem hívott magához, senkinél nem voltam raporton.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.