Diana hercegné képeslap vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak jószívű és kedves, de remek humorérzékkel megáldott hercegné is volt Diana. Íme egy képeslap, amely ezt bizonyítja. 

Diana hercegné szomorú életéről sokszor esik szó, arról azonban nem sűrűn hallani, milyen fanyar humorérzéke volt. Ezt most egy rég elfeledett képeslap idézi fel, amelyet a könyvelőjének és bizalmasának, Anthony Burrowsnak küldött. A lapot árverésre is bocsátják, arra számítanak, hogy körülbelül 300 ezer forintnak megfelelő dollárért talál majd gazdára.

Diana elfeledett képeslapja került elő Forrás: AFP/Jamal A. Wilson

A képeslapra egyébként ez a szöveg volt nyomtatva: „Egy kis szúrás a kézbe gyorsan álomba szenderítette Csipkerózsikát." A belső oldalakon pedig ezt lehetett olvasni: „Csak az igaziak miatt érdemes ébren maradni". Diana csak a születésnapi jókívánságot írta rá a kártyára, valószínűleg úgy érezte, a sorok nem szorulnak kiegészítésre.

Ez a képeslap külseje Forrás: Julien's Auctions
Íme, a belső oldal Forrás: Julien's Auctions
Károly herceg elárulta, milyen lesz majd uralkodókénthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-karoly-herceg-elarulta-milyen-lesz-majd-uralkodokent.htmlKözelgő születésnapja alkalmából készített átfogó riportot Károllyal a BBC, amelyben a herceg elárulta, milyen lesz majd királyként.TV + Sztárok--Survivor: az utolsó pillanatban adta fel a versenyt Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-survivor-az-utolso-pillanatban-adta-fel-a-versenyt-alexandra.htmlA második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó, Alexandra. TV + SztárokOrigo Fanni és Dávid a Survivor finalistái: pénteken este kiderül, ki nyeri meg a fődíjathttp://www.life.hu/sztarok/20181109--fanni-es-david-a-survivor-finalistai-penteken-este-kiderul-ki-nyeri-meg-a-fodijat.htmlA két izgalmas és fordulatos elődöntő végeredményeként Fanni és Dávid jutott be a Survivor Fináléjába, ahol a túlélő cím és a 20 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szíkításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigoEgymásnak estek a rajongók a Neoton legutóbbi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-egymasnak-estek-a-rajongok-a-neoton-legutobbi-koncertjen.htmlA közönség első soraiban esett egymásnak két rajongó a Neoton legutóbbi szigetszentmiklósi koncertjén. Végvári Ádám leállította a bulit, meg kellett várni, amíg szétszedik a verekedőket. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzért kell olyan sokat várni a brit királyi család újszülöttjeinek nevérehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-ezert-kell-olyan-sokat-varni-a-brit-kiralyi-csalad-ujszulottjeinek-nevere.htmlKiderült, miért kell olyan sokat várni arra, hogy kihirdessék a királyi család újszülöttjeinek nevét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.