Madonna lánya, Lourdes kagylókkal takarta el a mellbimbóját - Fotó

mellbimbó Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos, hogy Lourdes Leon anyja nyomdokaiba lépett, hiszen legalább annyira szereti a magamutogatást, mint Madonna.

Madonna lánya is nagyon szeret a középpontban lenni, ráadásul nem is szégyenlős. Szerencsés párosítás ez, hiszen így igazán merész felvételek készülhetnek Lourdesről, aki szívesen modellkedik. Legutóbbi kihívó felvételén csak láncokon lógó kagylóhéjak takarták a mellbimbóját, ráadásul az is világosan látszott, hogy Madonna lánya egy jó ideje nem használ borotvát.

VV Krisztián pornózásáról vallott a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-krisztian-pornozasarol-vallott-a-villaban.htmlVV Krisztián és Cinti "komoly" beszélgetést folytattak, mely során a Krisztián a pornózást is szóba hozta. TV + SztárokOrigoValóVilág: Reni bevallotta az igazat Rolinak, férfinak születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-valovilag9-reni-bevallotta-az-igazat-rolinak-ferfinak-szuletett.htmlMinden eddiginél erősebben indított a ValóVilág 9. Alig telt el pár nap, de már megtörtént az első szex, a játékosok ledobták a ruhájukat, sőt a mentők is jártak a villában. TV + SztárokOrigoSurvivor: az utolsó pillanatban adta fel a versenyt Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-survivor-az-utolso-pillanatban-adta-fel-a-versenyt-alexandra.htmlA második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó, Alexandra. TV + SztárokOrigo Fanni és Dávid a Survivor finalistái: pénteken este kiderül, ki nyeri meg a fődíjathttp://www.life.hu/sztarok/20181109--fanni-es-david-a-survivor-finalistai-penteken-este-kiderul-ki-nyeri-meg-a-fodijat.htmlA két izgalmas és fordulatos elődöntő végeredményeként Fanni és Dávid jutott be a Survivor Fináléjába, ahol a túlélő cím és a 20 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoMegható: 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-meghato-40-nap-utan-olelhettek-magukhoz-rokonaikat-a-survivor-jatekosai.htmlLeforgatták a Survivor legmeghatóbb jelenetét: a játékosok 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.