ValóVilág 9 VV Radics
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics birtokolja jelenleg a villamesteri címet. Bár Ginu kísérletet tett a cím elbitorlására, nem járt sikerrel. Most Erának és Rolinak nyílik lehetősége, hogy harcba szálljanak a villamesterségért. A címért zajló kihívásban azonban nem remekel Radics, és megfordult a fejében, hogy inkább elhagyja a villát.

Ismét lehetőség nyílik arra, hogy új villamestere legyen a villának. Ezúttal Era és Roli szállhatnak harcba a jelenlegi villamesterrel, Radiccsal a titulus megszerzéséért. Ezt minden játékos komolyan veszi, hiszen villamesternek lenni nemcsak felelősségteljes feladat, de a ValóVilág 9 powered by Big Brotherben egy fontos rang is: a villamester bizonyos helyzetekben döntést is hozhat.

VV Radics, ValóVilág 9 Forrás: RTL Klub

Ezúttal egy memóriajátékban kell bizonyítania Erának, Rolinak és Radicsnak. Emlékezetből kell felidézniük, hogy egy, a tévé képernyőjére vetített fotón miket láttak. A fotón látottakat egy táblára kell felírniuk emlékezetből, azonban Radics már az elején elbizonytalanodik, hogy pontosan miből mennyit látott. Végül teljesen belehergeli magát a feladatba, és kifakad. Sőt még az is megfordul a fejében, hogy ügyetlensége miatt inkább feladja az egész játékot, és távozik a villából. "Ideges vagyok, hogy nem jut eszembe miből hány darab volt. Fel tudnék most robbanni" - mondta Radics, aki - mivel nehezen tudta felidézni a látottakat és azok pontos mennyiségét - szíve szerint inkább azonnal megfutamodott volna, egészen a villa kijáratáig. Hogy végül miként ért véget a Villamester-kihívás, kiderül ma 22:00-tól az RTL II-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.