Vasvári Vivien a közösségi oldalán mondta el: korábban bántalmazták

Vasvári Vivien erőszak családon belüli erőszak bántalmazás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családon belüli erőszakra és a nők bántalmazására hívja fel a figyelmet a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien. Ám nemcsak buzdítja a nőket arra, hogy álljanak ki magukért és gyermekeikért, hanem azt is leírta, ő is volt már ebben a helyzetben. 

"Bántalmazás?! Folyamatosan ilyen hírekbe botlom bele... olvasom, hogy nem tesznek semmit a nők, mert ott a gyerek vagy éppen nem engedi a férfi, hogy elvigye a gyereket... Ilyen nincs!" - kezdte Instagram-posztját Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

A fotón pedig ő maga látható bokszkesztyűben, szeme alá pedig monoklikat sminkeltek. Úgy érzi, sok nő nem mer kilépni egy kapcsolatból akkor sem, ha őt és gyermekét bántalmazzák. Majd saját történetére is kitért:

"Higgyétek el, tudom, miről írok, nekem is volt ilyenben részem, de soha nem adtam fel azért, mert nem adtam fel az álmaimat és küzdöttem minden egyes nap magamért és a gyerekemért! Ha a híd alá is kerültem volna, vagy kerülnék se maradnék olyan ember mellett a jövőben sem, aki vagy engem vagy a gyermekeimet lelkileg vagy testileg bántja! Kénytelen voltam ezt megosztani, biztos vannak kivételek, bocsi! Mi Nők tartsunk össze, és vegyük fel a kesztyűt a bántalmazások ellen!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❌Bántalmazás?! Folyamatosan ilyen hírekbe botlom bele…olvasom, hogy nem tesznek semmit a nők, mert ott a gyerek vagy éppen nem engedi a férfi, hogy elvigye a gyereket… Ilyen nincs‼️Tudjátok mit nem értek? Egyes családokban inkább eltűri a nő, hogy megverjék csak azért, mert könnyebbnek látja azt az utat, hogy marad, mert így van lakás a feje fölött és nem neki kell ezt megoldania…vagy éppen eltartani a gyermekét! ☹️ Csak hogy itt sok esetben a gyerekek is bántalmazva vannak és mégis végig nézi ezt egy anyuka…⁉️ Nem számít az, hogy a gyerek milyen lelkisérülést kap már fiatal korában? Hogy ezt látja otthon? Ez lesz neki a minta⁉️Persze sokan a nehezebb utat nem merik választani…mert mi lesz velük, hogyan fognak élni?! Azt gondolom aki normális értékeket képvisel, az feltalálja magát egy férfi nélkül is! Elmegy dolgozni, hogy a gyerekének olyan példát mutasson amire majd feltudjon nèzni kèsőbb, és azt tudja mondani Megcsináltam! Képes voltam rá!!! Egy nő mindig erősebb mindenben mint egy férfi! Sokkal több mindent csinálnuk mi nők-anyukák mint a férfiak, és sokkal de sokkal több terhet is elbírunk mint ők! Itt csak akarás kérdése van! ☝ Akarom, hogy ne legyek megütve és ne legyen bántalmazva a gyerekem vagy igen❓Egy nő mindenre képes sose felejtsétek el!☝ Aki pedig egy ujját is megmozdítja egy nőre akár gyerekre, az egy gyenge ember és nem férfi ‼️Higyjétek el tudom miről írok, Ha a híd alá is kerültem volna, vagy kerülnék se maradnék olyan ember mellett a jövőben sem, aki vagy engem vagy a gyermekeimet lelkileg vagy testileg bántja! Kénytelen voltam ezt megosztani, biztos vannak kivételek, bocsi! ❗️Mi Nők tartsunk össze és vegyük fel a kesztyűt a bántalmazások ellen❗️ Fotó: @adamkoncsekphotography

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

VV Cintike elmesélte VV Krisztiánnak szomorú múltjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-cintike-elmeselte-vv-krisztiannak-szomoru-multjat.htmlBeavatta élete egy szomorú epizódjába VV Cintike VV Krisztiánt. Ám a férfi nem vette komolyan, összevesztek. TV + SztárokOrigoVV Ginu jégtömböt szorongatott: mellbimbója az üveget is elvágta volna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-ginu-jegtombot-szorongatott-mellbimboja-az-uveget-is-elvagta-volna-18.htmlJégtömböt kellett felolvasztania a ValóVilág játékosainak. Ám nem ruhában, felöltözve, hanem fürdőnadrágban és bikiniben. VV Ginu nehezen akarta teljesíteni a kihívást, mellei nem bírták jól a kiképzést. TV + Sztárok--Erős Antónia fodrászát, barátját gyászolja, nehéz feldolgoznia elvesztéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-eros-antonia-fodraszat-baratjat-gyaszolja-nehez-feldolgoznia-elveszteset.html65 évesen hunyt el Erős Antónia barátja és fodrásza, Bandika, azaz Roder Andor. A híradós mondott búcsúbeszédet a temetésén, mint mondta: jó okkal nem vett fel feketét. TV + Sztárok--A Survivor kulisszatitkairól mesélt a producer: ilyen veszélyek leselkedtek a játékosokrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-a-survivor-kulisszatitkairol-meselt-a-producer.htmlA Survivor soha nem hallott titkaiba avatja be a nézőket Rubin Kristóf producer: elárulta, hogyan zajlottak a castingok, és azt is, milyen veszélyek leselkedtek a játékosokra. TV + SztárokOrigoVV Krisztián pornózásáról vallott a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-krisztian-pornozasarol-vallott-a-villaban.htmlVV Krisztián és Cinti "komoly" beszélgetést folytattak, amely során Krisztián a pornózást is szóba hozta. TV + SztárokOrigoHamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a téthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-hamisnak-tartjak-nemedi-mari-vegrendeletet-100-millios-vagyon-a-tet.htmlNémedi Mari Terry Black örökbe fogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.