Csak show és más semmi: Schobert Norbi élő adásban paskolgatta Köllő Babett fenekét

Forrás: TV2 -
Köllő Babett Csak show és más semmi Badár Tamás fenék Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babettnek mindenkit sikerült elvarázsolnia szexi testével: Norbi még meg is paskolgatta a fenekét élő adásban.

Köllő Babett iszonyatosan szexi produkciót adott elő a Csak show és más semmi legutóbbi adásában. Flitteres fehérneműben csinált karneváli hangulatot, a sok riszálás és kevés ruha pedig Schobert Norbit is elvarázsolta, aki Babett partnere volt a produkcióban.

A luxusfeleségnek minden adottsága megvolt ehhez az előadáshoz, de bármilyen furcsa, ő nagyon félt a vetkőzéstől. Amikor meglátta, miben kell színpadra állnia, viccesen megjegyezte, hogy azt az aprócska tangát a fejére is húzhatná. Norbi pedig a következőket reagálta erre az első próbán:

Ha fölveszed, akkor utána a fejemre is húzhatod nyugodtan"

Az élő produkció után sem volt kevésbé elvarázsolt, még a zsűri értékelésénél is jobban figyelt Babett fenekére, ráadásul meg is paskolgatta.

Norbi megpaskolgatta Köllő Babett fenekét Forrás: TV2

A következő adásban is szexi produkciót mutat be Babett, ám ezúttal még élvezetesebb lesz a látvány, ugyanis a párja Horváth Éva lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.