Survivor Dávid Survivor Fanni Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. 

A hozzászólásokból szemezgettünk, de a Survivor Magyarország Facebook-oldalán elolvashatod mind.

"Mivel ez a fordulatok játéka ezért nem lehetne 2019-ben az a fordulat, hogy a nézők szavazzanak a végső döntésnél?hiszen így a kiesett játékosok nem a valóság tudatában szavaznak(juttatják több milliós nyereményhez) társaikra."

"Ha ezt tudom nem is nézem....egy az hogy tényleg a jàtékostàrsak(szavazók) nincsenek tudatában az igazsàgnak csak azutàn esnek majd pàran pofàra amikor később visszanézik, gondolom majd szànjàk bànjàk. Tomi egy igazi naív hülye akit úgy átlehet cseszni ahogy csak akarjàk, igazi palimadàr...."

"Abszolút nem volt fair, hogy a játékszabályokat menet közben változtatták meg, különösen úgy, hogy Fanninak már megvolt a hat hasáb. Ez nagy hiba, és semmiképpen sem elfogadható. Mindenképpen Dávidot akarták kihozni győztesnek."

Nem párbajoztatni kellett volna a Fannit és a Dávidot, hanem bejátszani a történéseket. Na ez alapján szavazzanak a kiesett játékosok!

"Tudtam hogy ez lesz... Annyira egyertelmu volt hogy az egesz jatek Davidnak kedvezett es minden szabaly az o javara ment. Igaz Fanni is tudta keverni a szart de legalabb nem egy sunyi gerinctelen ember mint a David. Es mindenki annyira oda van hogy igy meg ugy eros. Ugyan mar. Kivancsi vagyok ha a masodik elodonto jatekon kellett volna reszt vennie mennyire jutott volna. A vegeig biztos nem. Nem mellesleg a tulzott nyugalma es leszarasa a dolgokra nagyon azt sugallotta hogy o mar ezt ugy is megnyerte. Rettentoen irritalt, fokent a rosszindulatu mumosolya. A tavalyi survivort nem neztem de a jovo evit sem fogom az biztos."

"Hu de ideges lettem, beképzelt majomka kicsi lány megérdemelte volna nagyon is!! Ahogy kuzdott tegnap es a Dávid feladata lopikula volt ahoz képest, viszont az nem kifejezetten volt egyenrangu feladat!!! Nem orulok ennek sosem volt szinpatikus ez a srác..."

"Ez a végjáték mérhetetlenül felháborítóan igazságtalan volt, már a második elődöntőtől kezdve. Vajon miért kedveztek Dávidnak, hogy neki azt nem kellett végigcsinálni? Az egész műsor alatt nem volt olyan nehéz feladat mint amit a 3 elődöntős megnyert magának. Az a 3 ember szívott mint a torkosborz, a sunyi Dávid meg röhögött a markába. Az, meg hogy 40 napi küzdelem után a 20 millió sorsát néhány sértett kiszavazott, mint Vera és társai, döntötte el, az meg végképp egy agyrém. A szavazások titkosak voltak, milyen jogon kért számon itt bárki - főleg ilyen primitív stílusban - bármit! Vajon a két döntős között meg miért nem akkor volt egy korrekt párbaj, amikor kiderült a tényleges szavazategyenlőség? Az, hogy már tudták előre, de el akarták kerülni, és ezért az egyik versenyzőt hátráltatták emiatt, nagyon nem volt fair! Előbb kellett volna gondolkodni, hogy ember nem fogja kirakni a nyolc hasábot, nem útközben szabályt változtatni. Ha eleve 6 lett volna, Fanni simán megnyeri, hiszen egyszer már kirakta a hat hasábot! Megint nem az nyert, aki megérdemelte volna, ahogy tavaly sem. Nem értem miért ezt a sunyi, hazug alakot akarták kihozni győztesnek mindenképp, mert ez manipulált győzelem lett az egyértelmű."

Dávid lett a 2018-as Survivor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20181109-david-lett-a-2018as-survivor-gyoztese.htmlVéget ért a Survivor, megvan a győztes. Fanni és Dávid összecsapásából az utóbbi került ki győztesen. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Radics máris feladná a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20181109-valovilag9-radics-maris-feladna-a-jatekot.htmlRadics birtokolja jelenleg a villamesteri címet. Bár Ginu kísérletet tett a cím elbitorlására, nem járt sikerrel. Most Erának és Rolinak nyílik lehetősége, hogy harcba szálljanak a villamesterségért. A címért zajló kihívásban azonban nem remekel Radics, és megfordult a fejében, hogy inkább elhagyja a villát. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelték a sztárok a halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-igy-unnepeltek-a-sztarok-a-halloweent-a.htmlHalloween alkalmával a magyar és külföldi sztárok közösségi oldalain is felbukkantak maszkos, jelmezes, beöltözős, véres felvételek. Volt, aki szexire, más viccesre vagy éppen félelmetesre vette a figurát. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-tucsi-aryee-claudia.htmlAryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagram-oldalán mutatta meg, mekkora a pocakja. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte a halloweent Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-unnepelte-a-halloweent-vajna-timi-timea.htmlSzexi jelmezt készített halloween alkalmából Vajna Tímea, amely - ahogy általában - elnyerte rajongói tetszését. A lájkok számát egészen biztosan megdobta Timi dekoltázsa is, amely elég sokat mutatott idomaiból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.