A legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelv

Gene Simmons Miley Cyrus mítosz tévhit Halle Berry Pamela Anderson pletyka Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme.

Halle Berry ujja

Halle Berry Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznőről 2005-ben került ki egy „leleplező" fotó, amelyen úgy tűnt, hat lábujja van. Ez a pletyka évekig terjedt Halle Berryről annak ellenére, hogy a sztár folyamatosan tagadta. Utoljára 2017-ben beszélt a dologról remélve, hogy végérvényesen sikerül tisztáznia. „Nagyon sokan gondolják, hogy hat lábujjam van, de nincs" – mondta egy tévéműsorban.

Miley Cyrus terhessége

Miley Cyrus Forrás: AFP/2017 Getty Images/Sam Wasson

Az énekesnő gyermekkora óta ismert, ezért nagyon hamar szembe kellett néznie a hazugságokkal és pletykákkal, amelyeket róla terjesztenek. Az egyik legdurvábbat 14 évesen élte át: azt híresztelték, hogy terhes. Miley Cyrus nyomban tagadott, viccesen közölte, nem szeretné ilyen hamar elveszteni az alakját, de annak ellenére is sokan hisznek még a várandósságában, hogy nyilvánvalóan nem született gyermeke.

Pamela Anderson bordája

Pamela Anderson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dave Kotinsky

A színésznő rengeteg plasztikai műtéten esett már át a karrierje során, ezért senki nem lepődött meg, amikor az a pletyka kezdett terjedni, hogy kivetette néhány bordáját a karcsúbb alak eléréséért. Ez azonban nem igaz, bár nem ő az egyetlen női sztár, akiről elhíresztelték, hogy ilyen műtétje volt. Jane Fondáról, Kate Mossról és még Cherről is elterjedt ez a pletyka.

Gene Simmons nyelve

Gene Simmons Forrás: AFP/Angela Weiss

A Kiss együttes egyik alapító tagja kétségtelenül különös figura, zenéje mellett a nyelvéről és annak hosszáról híresült el, nem meglepő módon ehhez kapcsolódik az egyik legnevetségesebb és legőrültebb mítosz, amit szeretnek igaznak hinni az emberek. Az a hír járta, hogy Gene Simmons kicseréltette a nyelvét egy tehén nyelvére, azért olyan hosszú. Természetesen a zenész tagadta ezt a meghökkentő vádat.

Lady Gaga neme

Lady Gaga Forrás: AFP/Valerie Macon

Lady Gaga különös szépség, habár nem olyan tökéletesen hibátlan, ahogy azt Hollywoodban megszokhatták. Ezért kezdett el terjedni róla az a gonosz pletyka, hogy az énekesnő valójában nem is nő... Lady Gaga eleinte reagálni sem akart erre a képtelen felvetésre, de annyira elterjed ez a híresztelés, hogy kénytelen volt cáfolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.