Zimány Linda nem akar többé szingli lenni, férfit akar az életébe

2018.11.14. 15:10

Nem érzi magát magányosnak, mégsem tölti el örömmel, hogy esténként egyedül csukja magára a lakás ajtaját. Zimány Linda szeretne maga mellé egy társat, ám senki nincs a láthatáron. Elárulta, milyen férfira vágyik. 

"Igen, elegem van! Nem vagyok magányos, de nem titok, esténként mégis egyedül csukom magamra a lakásom ajtaját, és ez nem tölt el sok reménnyel a jövőmet illetően. Az eddigi kapcsolataim mind barátságokból alakultak szerelemmé, de maradjunk annyiban, hogy akikkel ez kialakulhatott, az már ki is alakult és el is múlt, még ha szép évek is voltak" - mesélte a Ripostnak Zimány Linda, aki már két éve szakított egykori párjával, Kedves Ferenccel. A 32 éves modell-jogásznak elege van a szingli életből, társat szeretne maga mellé. 

Zimány Linda szeretne egy társatForrás: instagram.com/lindazimany

Azt is elmesélte, hogy már véget értek a bulizós évei, ha néha beül egy-egy étterembe vagy szórakozóhelyre a barátaival, a férfiak általában nem merik megszólítani, csak messziről bámulják és sugdolóznak. "Hiába tetszik meg valaki egy szomszédos asztalnál, az mégsem járja, hogy én lépjek oda hozzá. Nekem például cseppet sem fontos, hogy egy pasinak milyen kocsija van, pedig ezzel sokan felvágnak. Akik többnyire oda mernek jönni hozzám, azok nem márka szerint kérik a whiskyt, csak azt nézik, melyik a legdrágább" - ecsetelte a modell-jogász. 

Mint mondta: nem szereti, ha valaki trófeának akarja őt. Az azonban fontos számára, hogy a partnere megfelelő etikai értékekkel, önálló egzisztenciával és kellő humorral rendelkezzen. 

Zimány Lindaanyaságszerelempárkapcsolatszakításférfi