Így festett a tévéképernyőn 25 évvel ezelőtt Németh Lajos: videó

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás-jelentés tévé meteorológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felkerült a YouTube-ra egy 1993-as videó, amelyben Németh Lajos mondja az időjárás-jelentést.

Igen különleges videót ásott elő az Országos Meteorológiai Szolgálat. Facebook-oldalukon 25 évvel ezelőtti időjárás-jelentést mutattak, amelyben olyan legendássá vált meteorológusok láthatók, mint Vadász Miklós és Németh Lajos. Utóbbi az azóta eltelt két és fél évtized alatt szinte semmit nem változott.

Németh Lajos 1993-ban Forrás: YouTube/Hari Seldon

Érdekesség, hogy abban az évben már novemberben tombolt a tél, az ország déli részein már a fél métert is elérte a hó vastagsága.

Mutatjuk a különleges felvételt!

Szívmelengető köszöntőt mondott II. Erzsébet Károly születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-szivmelengeto-koszontot-mondott-ii-erzsebet-karoly-szuletesnapjan.htmlII. Erzsébet egy szívmelengető köszöntőt mondott a Károly herceg születésnapja alkalmából tartott vacsorán. TV + Sztárok--Nótár Mary új klippel tért vissza a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-notar-mary-uj-klippel-tert-vissza-a-nyilvanossag-ele.htmlNótár Mary két év után visszatért: új klipet készített az énkesnő. TV + Sztárok--Kylie Jenner leszámolt a fekete hajjal: szőkére váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-kylie-jenner-leszamolt-a-fekete-hajjal-szokere-valtott.htmlKylie Jenner szeret átváltozni, így nem meglepő, hogy új hajszínt próbált ki: leszámolt a fekete fürtökkel. TV + SztárokOrigoA Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-follow-the-flow-az-mtv-ema-vorosszonyegen-adott-interjut.htmlAz idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on. TV + SztárokOrigoPuskás Peti mentoráltja feladta, kevesebb eséllyel indul az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-puskas-peti-mentoraltja-feladta-kevesebb-esellyel-indul-az-xfaktorban.htmlAz X-Faktor egyik indulója, Nagy Krisztián feladta a versenyt, ám így mentora, Puskás Peti hátrányból indul. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelvhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-legmeghokkentobb-mitoszok-a-sztarokrol-hat-labujj-es-tehennyelv.htmlA hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.