Károly herceg Diana előtt egy másik nő kezét kérte meg: kosarat kapott

Forrás: MTI/Kátai Edit -
eljegyzés Amanda Knatchbull Károly herceg nem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szövevényes szerelmi élete volt Károlynak már Dianával és Kamillával is, ám most kiderült, hogy előttük is volt egy nő, akit a herceg feleségül akart venni. 

Károly herceg szerelmi élete nem volt túl sikeres, ezt mindannyian tudjuk, de sajnos úgy tűnik, hogy a szerencsétlensége nem a Diana és Kamilla közötti őrlődésével kezdődött, hanem már sokkal előbb. Kiderült, hogy Károly hercegnek volt egy harmadik szerelme, még a két legendás előtt, de a dolgok nem alakultak túl jól.

Károly herceg eredetileg Amandát akarta feleségül venni Forrás: MTI/Kátai Edit

Károly tiszteletbeli nagyapja, Lajos Ferenc battenbergi herceg unokájával, Amanda Knatchbull-lal próbálta meg összeboronálni a herceget.

Amandát mindenki tökéletes jelöltnek tartotta Károly számára, és sokáig úgy tűnt, nagyon is jól kijönnek egymással,

de sajnos a herceg kosarat kapott. 1977-ben, egy nyaralás alkalmával Károly nagy lépésre szánta el magát, feltette azt a bizonyos kérdést Amandának. A nő azonban nemet mondott a herceg házassági ajánlatára – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.