II. Erzsébet brit királynő banán étkezés Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palota egykori séfje elárulta, II. Erzsébet királynő még a banánt is késsel-villával eszi.

Késsel-villával eszi a banánt II. Erzsébet királynő, hogy ne legyen olyan, mint egy majom – árulta el az uralkodó egykori séfje, Darren McGrady. A Mirror azt írja, a királynő nem rajong a fokhagymáért és a hagymáért sem, ezért a szakácsok csak minimális mértékben alkalmazhatják ezeket.

A tengeri herkentyűk is tiltólistán vannak, félő ugyanis, hogy esetleg ételmérgezést okoznak.

Erzsébet zöldségekből és gyümölcsökből is csak a szezonálisakat szereti, és a húsfélékből is az alacsony zsírtartalmúakat, a csirkét és a halat preferálja.

II. Erzsébet késsel-villával eszi a banánt Forrás: AFP

Az egykori séf elárulta, a banánt úgy eszi, hogy késsel, villával levágja a két végét, kibontja a héjából, majd nem harapja, hanem felszeleteli az egészet. McGraddynek egyszer még a sárgarépát is fel kellett szeletelnie, de aztán később kiderült, hogy az nem a királynőnek készült, hanem a lovainak...

A férfi hozzátette, Erzsébettel ellentétben Fülöp nagyon is kedveli a fokhagymás ételeket, ezért amikor a királynő távol van, jó sok fokhagymával ízesített steaket készítenek neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.