47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter

Forrás: 2017 Jacopo Raule/Jacopo Raule -
modell halál P. Diddy gyász Kim Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter.

Holtan találtak rá Los Angeles-i otthonában Kim Porterre. A 47 esztendős modell az utóbbi hetekben náthával, illetve tüdőgyulladással küzdött, de egyelőre senki nem tudja, mi vezethetett ahhoz, hogy megállt a szíve.

Kim Porter 47 éves volt Forrás: 2017 Jacopo Raule/Jacopo Raule

A rendőrség elmondása szerint a nő este nem érezte túl jól magát, ezért korábban lefeküdt aludni. Reggel viszont a családja már hiába ébresztgette, az éjszaka folyamán elhunyt.

A The Sun azt írja, kizárták, hogy drog okozta volna a halálát, most azt vizsgálják, esetleg elkapott-e valamilyen betegséget a közelmúltbeli afrikai utazásán.

A modellnek összesen négy gyermeke van, hármuknak P. Diddy rapper az édesapja.

ValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoHazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--ByeAlex azt akarja látni, milyen csúnyák a rajongói reggelhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-byealex-azt-akarja-latni-milyen-csunyak-a-rajongoi-reggel.htmlKihívásra csábítja rajongóit ByeAlex, az X-Faktor egyik mentora. Közösségi oldala követőinek csúnya arcát akarja látni, ám azt egyelőre nem árulta el, hogy miért. TV + SztárokOrigoRippel Feri elárulta, miért szakítottak a barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-rippel-feri-elarulta-miert-szakitottak-baratnojevel.htmlRippel Feri és kedvese, Viki kapcsolata 9 hónap után ért véget. A sztár elárulta, mi volt az oka a szakításnak. TV + SztárokOrigoVV Radics úgy döntött, hogy VV Erát viszi párbajrahttp://www.life.hu/sztarok/20181115-vv-radics-ugy-dontott-hogy-vv-erat-viszi-parbajra.htmlA ValóVilág 9. szériája elérkezett az első kihívásához. Mivel a villalakók úgy döntöttek, hogy Radicsot küldik párbajra, most neki kellett kihívottat választania. A döntésével mindenkit meglepett. TV + Sztárok--Így festett a tévéképernyőn 25 évvel ezelőtt Németh Lajos: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-igy-festett-a-tevekepernyon-25-evvel-ezelott-nemeth-lajos.htmlFelkerült a YouTube-ra egy 1993-as videó, amelyben Németh Lajos mondja az időjárás-jelentést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.