Bochkor Gábor nem tudja túltenni magát a szakításon Várkonyi Andival

Forrás: ATV -
Várkonyi Andrea csalódás Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 év és egy gyerek után döntöttek úgy, véget vetnek közös életüknek. Míg a csinos műsorvezető boldogabbnak tűnik, mint valaha, a rádiós nem tudja túltenni magát a szakításon.

Várkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a születésnapját, boldog, kiegyensúlyozott és elmondása szerint nagyon jól érzi magát szingliként új otthonában.

Bochkor Gábor Forrás: ATV

Míg a műsorvezető felszabadult a szakítás után, addig Bochkor Gábor nem találja a helyét. Csalódott és egy informátor szerint megbánta, hogy ekkora szabadságot adott egykori párjának a kapcsolatukban. Ami a legjobban megviseli, hogy bár akkor találkozhat a lányával, amikor akar, mégsem élnek már úgy együtt, mint korábban.

„Szerencse, hogy támaszt nyújtanak neki a barátai és a kollégái, akikkel egyre gyakrabban jár el, és a hosszú beszélgetések alatt egyre több mindenre talál magyarázatot. Egyértelmű lenne, hogy egy új kapcsolat után néz, de nincs kedve csajozni, nincs kész egy új kapcsolatra. Becsapottnak és átvágva érzi magát” – árulta el a Blikknek egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.