Megkérte szerelme kezét a Barátok közt sztárja, Csórics Balázs

Forrás: Turista Magazin -
lánykérés Barátok közt Csórics Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csórics Balázs, a Barátok közt sztárja hatalmas lépésre szánta el magát: megkérte kedvese kezét.

Csórics Balázs és szerelme, Adrienn is látható A legbátrabb páros című sztáros vetélkedő második évadában. A műsorból is kiderül, mennyire szeretik egymást, ám Balázs ennek ékes bizonyítékául meg is kérte kedvese kezét.

Azt gondoltam, mégis mire várok még -

mesélte boldogan a Blikknek a Madách Színház művésze.

Elmélyült a kapcsolatunk, hiszen olyan dolgokat éltünk meg együtt, amelyeket egy átlagember talán soha. A nap huszonnégy órája a komfortzónánkon kívül telt el, így tényleg mindent megéltünk együtt a verseny alatt - tette hozzá szerelme, Adri.

Várkonyi Andreával való szakítása után munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellet riszálniuk a kamerába.TV + SztárokOrigo5 éves kislánya pocakját photoshopolta le Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-5-eves-kislanya-pocakjat-photoshopolta-le-kim-kardashian.htmlMég rajongóit is sikerült felidegesítenie Kim Kardashiannak, aki ötéves kislánya pocakját photoshopolta le. TV + Sztárok--Kvíz: ismerd fel, melyik magyar híresség gyermekét látod a fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-kviz-ismerd-fel-melyik-magyar-hiresseg-gyermeket-latod-a-foton.htmlA sztárok büszke szülőkként szívesen mutatják meg gyermekeik legboldogabb pillanatait, így a rajongók velük együtt örülhetnek. Ezért aztán sokszor láthatjuk a csöppségeket, és azt hinnénk, a szüleik nélkül is könnyedén felismerjük őket. Vajon valóban így van? Töltsd ki a tesztünket, és tégy egy próbát! Felismered, kihez tartoznak ezek a csemeték? TV + SztárokOrigoJennifer Lopez megmutatta tangáját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-jennifer-lopez-megmutatta-tangjat.htmlJennifer Lopez brutálisan szexi oldalát gyakran megmutatja követőinek, íme, a legújabb merész fotója. TV + SztárokOrigo47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-47-eves-koraban-elhunyt-p-diddy-harom-gyermekenek-edesanyja-kim-porter.html47 éves korában elhunyt P. Diddy három gyermekének édesanyja, Kim Porter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.