Palotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjét

jóképű család Palotás Petra sármos férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. 

A napokban mutatta be új könyvét Palotás Petra. A műsorvezető hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, de most újra láthatták a rajongói.

A közösségi oldalán pedig a családi életébe is engedett egy kis bepillantást. Fotókat mutatott a jóképű férjéről, akivel látszik, hogy nagyon nagy köztük az összhang.

"Négy éve készültek ezek a számomra nagyon kedves fotók. Köszönjük, Tóth Mona. Ma egy picit nosztalgiázom" - írta a poszthoz Palotás Petra.

Szandi a Csak show és más semmi színpadán villantotta meg bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-szandi-a-csak-show-es-mas-semmi-szinpadan-villantotta-meg-bugyijat.htmlNincs hiány pikáns produkciókban a Csak show és más semmi című műsorban. Most sokak kedvenc énekesnője, Szandi villantotta meg fehérneműjét. TV + SztárokOrigoPuskás Peti reagált barátnője forró csókjára Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-puskas-peti-reagalt-baratnoje-forro-csokjara-baronith-gaborral.htmlBaronits Gábor és Eke Angéla forró csókot váltott a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti közösségi oldalán reagált a történtekre. TV + Sztárok--VV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival és most nagyon megbánta.TV + Sztárok--Megkérte szerelme kezét a Barátok közt sztárja, Csórics Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181117-megkerte-szerelme-kezet-a-baratok-kozt-sztarja-csorics-balazs.htmlCsórics Balázs, a Barátok közt sztárja hatalmas lépésre szánta el magát: megkérte kedvese kezét.TV + Sztárok--Várkonyi Andreával való szakítása után munkáját is elveszítheti Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-varkonyi-andreaval-valo-szakitasa-utan-munkajat-is-elveszitheti-bochkor-gabor.htmlNemrégiben szakított egymással Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, a rádiós műsorvezetőnek azonban most azzal is szembe kell néznie, hogy pár hónapon belül megszűnhet egyik munkahelye. A Music FM ugyanis 2 hónapon belül elhallgat. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.